4 hauskaa ryhmämatkaa elämysten Naantaliin ja saaristoon

Ryhmämatkalle Naantaliin!

Ryhmämatkalla Naantaliin ja saaristoon koetaan alueen merkittävimmät nähtävyydet ja uskomattomimmat tarinat

Naantali ja saaristo ovat mielenkiintoisia ryhmämatkakohteita kaiken kokoisille porukoille. Naantalissa riittää nähtävää ja saaristo on täynnä ainutlaatuisia käyntikohteita. Historiallinen puutalokaupunki ja sitä ympäröivä saaristo tarjoavat ryhmäretkelle uskomattomia tarinoita ja hauskaa ohjelmaa kun mietit ryhmälle tekemistä.

Visit Naantalin valmiit ryhmämatkapaketit ovat ryhmien suosikkeja vuodesta toiseen. Lue tästä neljä hauskaa ryhmämatkaideaa elämysten Naantaliin ja saaristoon.

1. Kolmen puutarhan kierros

Alk. 52 €/hlö kun min. 35 osallistujaa.

Kolmen puutarhan kierros on kutkutteleva uutuuskierros ryhmille vehreiden puutarhojen syövereihin. Tämän ryhmäretken aikana ryhmä vierailee Kultarannan puutarhassaNaantalin museon yrttipuutarhassa sekä Louhisaaren kartanon kalmilaisessa puutarhassa. Opastetut kierrokset tehdään kohteissa kävellen ja osassa kohteita on omat kohdeoppaat toivottamassa ryhmän tervetulleeksi.

Tämä ryhmäretki sopii erityisen hyvin viherpeukaloille. Puutarharetki on virkistävä yhdistelmä vehreitä puutarhoja ja kulttuurisesti mielenkiintoisia käyntikohteita. Pakettia suositellaan loppukesän retkeksi, jolloin puutarhakohteiden kukka- ja kasviloisto ovat parhaimmillaan. Edullinen päiväretki on toteutettavissa Kultarannan puutarhan ja Louhisaaren kartanolinnan aukioloaikojen puitteissa.

Kurkkaa tarkemmat tiedot ja aikataulu-esimerkit Kolmen puutarhan kierroksen nettisivuilta.

2. Päiväretki pienelle rengastielle ja Seilin saarelle – Helppo ryhmämatka saaristoon

Alk. 69 €/hlö kun min. 35 osallistujaa.

Ryhmien bussiretkelle saariston pienelle rengastielle ja Seilin saarelle koetaan mielenkiintoinen 120 kilometrin pituisen saariston pienen rengastien parhaat palat. Päiväretken aikana ylitetään saaristosiltoja, tehdään lossimatkoja ja nähdään perinteisiä maaseutumaisemia sekä Seilin historiallinen saari. Synkän historian omaavalla saarella  on toiminut aikoinaan leprasairaala ja houruinhuonelaitos. Tämä ryhmäretki on loistava valinta ryhmille, jotka ovat kiinnostuneita saaristosta ja haluavat kokea sen päänähtävyydet helposti yhden päivän aikana. Paikallinen saaristo-opas on mukana koko bussiretken ajan kertoen saariston mielenkiintoista historiaa ja tarinoita.

Saariston pienen rengastien ryhmäretki ja Seilin saari tarjoavat ryhmille paljon tekemistä saaristossa. Saaristo onkin mukava kohde, jonne voi piipahtaa päiväksi nauttimaan raikkaista saaristotuulista ja maistelemaan aitoja merellisiä makupaloja. Saariston mieleenpainuvat nähtävyydet sekä käyntikohteet löytyvät pienen rengastien varrella ja saariston bussiretkellä koko ryhmä viihtyy asiantuntevan oppaan seurassa.

Retki saaristoon ryhmän bussilla on helppo toteuttaa ja päivän aikana ehditään nähdä saariston upeimmat käyntikohteet hyvää ruokaa unohtamatta. Huom! Retki ei sovi liikuntarajoitteisille.

Kurkkaa tarkemmat tiedot ja aikataulu-esimerkki pienen rengastien ja Seilin saaren -saaristoretken nettisivuilta.

3. Trokarit ja pirtukuninkaat – villiä menoa saaristossa – sopii myös sokkomatkaksi!

Alk. 52 €/hlö kun min. 35 osallistujaa.

Tämä retki sopii niille ryhmille, joita kiinnostavat teemalliset sisällöt ja joita hurjatkaan jutut eivät hirvitä. Kun puhutaan saariston historiasta, ei voida olla manitsematta pirtukuninkaita ja trokareita. Pirtu oli vahvasti läsnä 1900-luvun alkupuolen saaristolaisyhteisössä. Suhtautuminen salakuljetukseen vaihteli, trokausta paheksuttiin tai ihannoitiin, sitä katsottiin läpi sormien, siihen osallistuttiin olosuhteiden pakosta tai omasta halusta sekä yritettiin myös kitkeä pois yhdessä virkavallan kanssa. Tämä retki sopii myös mainiosti sokkoretkeksi!

Trokarit ja pirtukuninkaat -saaristoretki ryhmille vie porukan suoraan salakuljetuksen saaristonäyttämölle. Upeat maisemia ihastellessa kuullaan oppaan huimia tarinoita kieltolain ajoilta. Ryhmien bussiretkellä saaristoon kuullaan kattavasti myös muuta saariston historiaa, kohdataan trokari ja pistetään suut makiaksi kahvilla, kova tee -paukulla sekä saariston makuisella lounaalla. 

Sokkomatkana kierros on saanut ryhmiltä paljon positiivista palautetta vauhdikkuutensa ja mielenkiintoisen sisältönsä ansiosta. Saaristoretket ja bussimatkat saarille ovat ikimuistoinen tapa viettää päiväretki saaristossa!

Tämä retki on loistava valinta niille ryhmille, joita kiinnostavat jännittävät salakuljetusajat ja saariston tarinat.

Kurkkaa tarkemmat tiedot ja aikataulu-esimerkki Trokarit ja pirtukuninkaat -saaristoretken nettisivuilta.

4. Ryhmille, joille yksi päivä ei riitä – Naantalin Kylpylä ja Naantalin helmet

Alk. 99 €/hlö kun min. 40 osallistujaa rajotetuille päivämäärille

Naantali on niin ihastuttava paikka, että monelle ryhmälle pelkkä päivämatka saariston syleilyssä lepäävään puutalokaupunkiin ei kertakaikkisesti riitä. Naantali on tunnettu kylpyläkaupunkina kautta aikojen ja ryhmille rentouttava tapa onkin majoittua Suomen parhaaksi hotelliksi valitussa Naantalin Kylpylässä. World’s Travel Awardseissa 2019 palkittu kylpylähotelli on täyden palvelun lomakeidas, jonka allasosastolla, ulkoaltaassa ja saunojen lämmössä on loma parhaimmillaan.

Tähän retkipakettiin kuuluu myös maittava buffetlounas sekä kolmen tunnin opastus Naantalissa ryhmän toiveiden mukaisesti. Suosittuja käyntikohteita ovat mm. Kultarannan puutarhaNaantalin vanha kaupunkiNaantalin museo ja Naantalin kirkko.

Kysy lisää tästä tarjouksesta Visit Naantalista!

Haluan tarjouksen retkestä

Ryhmävaraukset:

Visit Naantali
p. 02 435 9800
ryhmat@visitnaantali.com

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot