Näe ja koe, Aktiviteetti

Liiku ja ulkoile Naantalissa

Liikunnan riemua Naantalissa ympärivuotisesti

Naantalista löytyy puitteet kuntoiluun ja retkeilyyn. Alueen monipuolinen luonto sekä tasokkaat liikuntayritykset antavat mahdollisuuden nauttia lomasta ja vapaa-ajasta liikunnan merkeissä.

Uimarannat

Nunnalahden uimaranta, Taimon ranta, Naantalin Kylpylän ranta, Porhonkallio, Kyläranta ja Lappalaistenmäki sijaitsevat Naantalissa. Myös Muumien kotisaarella, Kailossa, on uimaranta. Merimaskussa on Apajan uimarannat, Rymättylässä on Poikon ja Maskulaisentien uimarannat ja Velkuan uimaranta sijaitsee Sinervon talon edustalla. Lisätiedot ja mahdolliset muutokset

Lasten leikkikentät

Vanhan kaupungin lähettyvillä leikkikentät sijaitsevat Abbedissankadulla; Myllymäessä sekä Luostarinkadulla. Rymättylän leikkikentät löytyvät Maskulaisentieltä, keskustasta ja Taipaleen asuntoalueelta. Merimaskussa on Järvensuun ja Hellemaan leikkikentät ja Velkuan Teersalossa on myös pieni leikkikenttä. Tarkemmat tiedot

Koirapuistot ja lemmikkien uimaranta

Naantalissa on neljä aidattua koirapuistoa: keskustassa Myllykiventien päässä radan vieressä (aidan korkeus 120 cm), Karvetissa Marjapolulla (aidankorkeus 150 cm), Soinistentien varrella puistoalueella (aidan korkeus 120 cm) sekä Luonnonmaalla Käköläntien varrella (aidan korkeus 200 cm). Eläinten uiminen yleisillä uimarannoilla on kielletty. Lemmikin uimiseen on varattu toistaiseksi oma uimaranta Soinisista Soiniementien varrelta.

Luonto- ja kuntopolut

Kultaranta Resortin 80 ha ulkoilualue luontopolkuineen sijaitsee Luonnonmaalla karunkauniissa saaristolaismaisemassa. Laavuille voi vaikka pysähtyä makkaranpaistoon. Luonnonmaalla on 1,6 km valaistu kuntorata, reitin varrella on laavu. Suovuoressa on 4 km:n valaistu kuntorata ja Merimaskussa on 2,2 km:n ja Rymättylässä 1,5 km:n kuntoradat. 

Tennis

Tennistä pelataan kesällä Naantalin kaupungin ylläpitämillä tiilimurskakentillä Kirkkopuistossa ja Kailon saaressa. Kenttiä voi varata Nunnalahden kioskista kesäaikaan tai sähköisesti kaupungin sivuilta. Maksu ja avaimet kesäaikana kioskilta sen aukioloaikana. Tennistä voi pelata myös Naantalin Kylpylän puutarhan tenniskentällä, varaukset Kylpylän vastaanotosta, p. 02 44 550.

Minigolf

Naantalin Kylpylän minigolf on hauska tapa viettää aikaa perheen tai tuttujen kanssa. Jälkipeleihin on hyvä siirtyä vaikka joihinkin Kylpylän ravintolaan herkuttelemaan ja laskemaan tuloksia. Avoinna kesäaikana. Tiedustelut Kylpylän vastaanotosta, p. 02 44 550.