Näe ja koe, Aktiviteetti, Lähialue, Pyöräily, Retki, Vastuullinen matkailu

Pyörävuokraus Naantalissa

Pyöräillen näet enemmän!

Pyörävuokraus Naantalisas on mukava tapa tutustua Naantalin nähtävyyksiin ja Naantalin kautta pääset myös kätevästi polkien saariston rengasreiteille. Vuokraa polkupyörän muutamaksi tunniksi tai useaksi päiväksi ja tutustua Naantaliin ja upeaan saaristoon.

Pyörävuokraus Visit Naantalista

Voit vuokrata pyörän Naantalista, seikkailla läpi saariston ja jättää seuraavaan pisteeseen, esimerkiksi Turkuun tai Kustaviin. Pyörävuokrauksen hinnat näet alla olevasta hinnastosta. Pyörät Visit Naantalille toimittaa turkulainen Carfield Oy.

Valitse Visit Naantalin suunnittelemista reiteistä itsellesi sopivin ja mieluisin. Näillä reiteillä pääset näkemään ainutlaatuista ja monipuolista saaristoluontoa sekä paikallista kulttuuria kiehtovien kohteiden avautuessa reittien varrella.

Pyörävuokrauksen hinnat Visit Naantalissa 2021:

 Aika Aikuisten Sähköpyörä Lasten Pyöräkärry/Autoteline
 1 tunti 5 €  3 € 
 3 tuntia 12 €  6 € 
 6 tuntia 20 €  10 € 
 1vrk/24h 23 €  15 € 
 2 vrk 45 €  25 € 
 3 vrk 65 € 160 € 35 € 40 €
 4 vrk 80 € 200 € 45 € 50 €
 5 vrk 95 € 230 € 55 € 60 €
 6 vrk 110 € 260 € 60 € 65 €
 1 viikko 120 € 290 € 65 € 70 €

Pyörävuokraus verkosta

Voit vuokrata pyörän etukäteen Visit Naantalin verkkokaupasta. Vuokra-aika 1 vrk/24h.

Vuokraa pyörä päiväksi Visit Naantalin verkkokaupasta

1 vrk / 24h vuokra-aika alkaen lähtöpäivänä. Muut vuokrausajat toimistostamme puh. 02 435 9800, info@visitnaantali.com.

NOUTOPISTE TOIMISTON AUKIOLOAIKOINA: Visit Naantali, Nunnakatu 2, 21100 Naantali
Tarkista aukioloaikamme osoitteesta www.visitnaantali.com, puh. 02 435 9800, info@visitnaantali.com

VUOKRA-AIKA: Polkupyörä on noudettavissa toimistoltamme valitsemasi lähtöpäivän mukaan arkisin klo 09.00-12.00 välisenä aikana.

Muina noutoajankohtina pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoomme arkisin viimeistään vuorokautta ennen vuokra-ajankohtaa.
Viikonloppuisin, pyhäpäivisin sekä kesäkaudella poikkeuksia aukioloajoissa.

Reittiehdotuksia pyöräilijöille Naantalissa

Tutustu näihin neljään reittiehdotukseen, joiden pituudet vaihtelevat 13-110 km välillä.

Luonnonmaan reitti

13 km / tasainen / 1–2 h

Reitin varrella pääset näkemään suomalaista maalaisidylliä saariston sylissä. Reitti kulkee Luonnonmaan kauniissa maisemissa osittain hiekkatietä pitkin. Reitin varrella on paljon vanhoja maalaistaloja vaikuttavine pihoineen. Poikkea Haijaisten luontopolulle vaikkapa makkaranpaistoon. Reitin puolivälissä sijaitsevalla Villan tilalla voit käydä uimassa ja ihailla upeaa merimaisemaa ja loppumatka keskustaan jatkuu samaa tietä pitkin.

Luonnonmaa-Särkänsalmi

16 km / tasainen / 2-4 h

Saariston tunnelma ja idylli välittyvät tämän upean reitin varrella. Pääset tutustumaan Naantalin vanhan kaupungin ja Kuparivuoren kallioiden ohella Kultarannan Puutarhaan opastetuilla kierroksilla (s. 14) sekä Särkänsalmen sillan upeisiin saaristomaisemiin. Mikäli nälkä yllättää, Kultaranta Resort tarjoaa  lounasvaihtoehtoja. Virvokkeita voi nauttia Marinassa sijaitsevassa Bar Porho -baarissa tai Särkän kioskilla, josta voit kääntyä takaisin kohti keskustaa. Reitillä ei ole suuria korkeuseroja, joten reitti sopii kaikille.

Naantali-Merimasku-Askainen-Lemu-Masku-Naantali 

50 km / vaihteleva / 3-6 h

Reitti on tarkoitettu hieman enemmän haastetta kaipaaville pyöräilijöille. Reitti kulkee läpi kauniiden saaristomaisemien Merimaskun, Askaisten, Lemun ja Maskun kautta takaisin Naantaliin. Matkan varrella näet monia siltoja upeine näköaloineen, perinteisiä meri- ja maalaismaisemia, Louhisaaren kartanon
ja voit tutustua Kultarannan puutarhaan opastetuilla kierroksilla. Mukavia levähdyspaikkoja löytyy matkan varrelta useita.

Pieni Rengastie

110 km / vaihteleva / 1-3 päivää

Tämä pitempi pyöräreitti antaa polkijalle upean kuvan saaristosta ja paikallisesta elämänmenosta. Reitti lähtee Naantalin keskustasta ja matka (29 km) Rymättylän Hankaan on hyvin mäkinen. Matkalla koet perinteisen lossimatkan, ja yhteysalus vie sinut tunnin matkalle Hankasta Nauvoon (tarkista aikataulut etukäteen). Nauvosta matkasi jatkuu tasaisemmassamaastossa.

Yhteysalus Nauvosta Paraisille näyttää jälleen upean saaristomaiseman. Reitti Paraisilta takaisin Naantaliin kulkee vilkasliikenteisten teiden vieressä. Yöpymismahdollisuuksia on Nauvossa tai Paraisilla.

Visit Naantali järjestää myös omatoimisia
pyöräretkiä Saariston Rengastielle sekä Utöseen ja Ahvenanmaalle saakka. Kysy lisää puhelimitse tai s-postilla. Nettisivuiltamme löytyy lisätietoa eri vaihtoehdoista sekä kaikki reittikuvaukset karttoineen, jotka voit tulostaa mukaan tai tallentaa puhelimeesi.