Naantalin palvelut

Ruokakaupat Naantalissa

Naantalin keskustan tuntumassa on useita ruokakauppoja.

  • K-supermarket Ellen, Alppilankatu 2.
  • K-supermarket Ukko-Pekka, Venekuja 5.
  • S-market Tuulensuunkatu, Tuulensuunkatu 12. S-marketin yhteydessä on Alko.
  • K-Market, Tullikatu 14.

Yleisö-wc:t

Ympärivuotinen yleisö-wc löytyy Naantalin kaupungintalon kupeesta. Rannan yleisö-wc sijaitsee lähellä Kaivokadun parkkialuetta.

Pankkiautomaatit Naantalissa

Pankkiautomaatit sijaitsevat keskustassa torilla sekä K-Supermarket Ellenin (Alppilankatu 2) yhteydessä. Vanhan kaupungin ja rannan alueella ei ole pankkiautomaatteja.

Lähin Forex sijaitsee Turussa (Eerikinkatu 13).

Lippupiste ja Ticketmaster

Lippuja valtakunnallisiin tapahtumiin voi ostaa Visit Naantalin toimistolta, joka on valtakunnallisten Lippupiste- ja Ticketmaster-lipunmyyntijärjestelmien jälleenmyyntipiste. 

Visit Naantali palvelee vuoden ympäri maanantaista perjantaihin klo 9-16.30. Kesäkaudella on pidennetyt aukioloajat. Ei yksittäisten lippujen varausmahdollisuutta, vain suoramyyntiä.

Visit Naantalin toimistolla maksuvälineinä käyvät maksukortit (ei American Express eikä Diners Club) ja käteinen. Erikoismaksuvälineistä Lippupisteen ja Ticketmasterin lippuihin käyvät Smartumin arvosetelit, SmartumPay -sovellus ja ePassi.

Huomioithan, että arvosetelit ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan oman lippunsa. Tarkista muiden erikoismaksuvälineiden kelpoisuus suoraan Visit Naantalista joko soittamalla tai sähköpostitse.

Huom! Maksuvälineenä eivät käy Edenredin arvosetelit, Eazybreak eivätkä Tyky-setelit.