Majoitus, Mökki

Päiväkulman mökit

Mökkimajoitusta Rymättylässä

Päiväkulma sijaitsee Turun kauniissa saaristossa, Rymättylässä. Päiväkulmasta löytyy majoitustiloja kahdessa mökissä ja yhdessä huoneistossa. Rauhallinen sijainti ja luonnon läheisyys tarjoavat puitteet mukavaan lomailuun. Naantalin keskustaan ja vanhaan kaupunkiin on noin puolen tunnin ajomatka.

Pienen rengastien varrella

Rauhallinen perusmökki kahdelle päärakennuksen pihapiirissä, rantaan matkaa 100m. Mökkiin mahtuu lasten matkasänky (asiakkaan oma). Kaksi vuodetta, minikeittiö (jääkaappi, keittolevy, mikro, kahvinkeitin, astiat), wc ja suihku.

Sopii erinomaisesti pyöräilijöille ja muille, jotka hakevat vain yösijaa. Ei lemmikkieläimiä, savuton kohde. Mahdollisuus käyttää Rantamökin laituria, joka yhteiskäytössä.

Loppusiivous sisältyy hintaan, liinavaatteet lisämaksusta. Vuokralainen voi myös tuoda omat liinavaatteet. Ei aamiaista, mahdollisuus valmistaa aamiainen.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 14.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00. Avain Päiväkulman päärakennuksesta.

Punainen tupa | 2 hlö

Viihtyisä mökkimajoitus kahdelle henkilölle kätevästi pienen rengastien varrella Rymättylässä.

Majoitushinta

80 €/vrk

Huom! Huoneiston hintaan ei sisälly liinavaatteita. Majoittujat voivat tuoda omat tai tilata liinavaatteet ennakkovarauksella lisämaksusta.

Hintakaudet ja erikoishinnat
  • Hinta 1.6.-30.8.2021: 80 €/vrk/2 hlöä
  • Loppusiivous sisältyy hintaan
  • Liinavaatteet lisämaksusta 7 €/henkilö. Vuokralainen voi myös tuoda omat liinavaatteet.
  • Ei aamiaista, mahdollisuus valmistaa aamiainen.

Varaukset ja lisätiedot:

Punainen tupa on varattavissa Visit Naantalin verkkokaupasta silloin kun sinulle sopii. Palvelemme sinua varausasioissa mielellämme myös puhelimitse 02 43 59800 tai sähköpostilla info@visitnaantali.com.

Kun lomasi ajankohtaan on vähemmän kuin kolme päivää, teethän varauksen suoraan Visit Naantaliin.