Majoitus, Hotelli, Vierasvenesatama

Saaristohotelli Vaihela

Mukavaa saaristomajoiutsta hotellissa

Saaristohotelli Vaihela sijaitsee Velkualla Velkuanmaan saaressa Naantalissa. Matka Naantalista Teersaloon kestää noin 30 minuuttia ja tästä edelleen on kaksi viiden minuutin lossimatkaa Velkuanmaalle. 

Lossiaikataulut: Teersalo-Palva ja Palva-Velkuanmaa

Vaihela on 150 vuotta vanha maatila, jossa nykyisin kaksi ravintolasalia sekä hotelli Halssi, jossa 11 kahden hengen huonetta. 

Majoitusvuorokausi alkaa klo 14.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00. Avain Saaristohotelli Vaihelasta.

Viihtyisät kahden henkilön huoneet

Vaihelan 2 henkilön huoneissa on kaksi erillistä sänkyä, oma suihku ja wc, TV sekä minijääkaappi. Huoneiden mukavuuksiin kuuluu myös viilennysjärjestelmä, joka takaa viihtyisän majoittumisen myös kesähelteillä.

Vaihelassa nautit saaristomaisemista ja luonnosta sekä kuuntelet linnunlaulua. Kaikki huoneet ovat erilaisia, kuudessa on parveke meren puolelle ja viidessä patio metsän puolelle.

Hintaan kuuluu aamiainen, lemmikkieläimet lisämaksusta 10 €/vrk.

Saaristohotelli Vaihela | 2 hh

Hotellimajoitusta Naantalin saaristossa, Velkualla. Kaksi lossia keinuttaa matkailijan todelliseen saariston salasopukkaan.

Huonehinta

135 €/vrk

Hintakaudet ja erikoishinnat
  • Hinta 23.6.-29.8.2021: 135 €/vrk
  • Hintaan kuuluu aamiainen
  • Lemmikkieläimet lisämaksusta 10 €/vrk.

Varaukset ja lisätiedot:

Saaristohotelli Vaihelan huoneet ovat varattavissa Visit Naantalin verkkokaupasta silloin kun sinulle sopii. Palvelemme sinua varausasioissa mielellämme myös puhelimitse 02 43 59800 tai sähköpostilla info@visitnaantali.com.

Kun lomasi ajankohtaan on vähemmän kuin kolme päivää, teethän varauksen suoraan Visit Naantaliin.