Näe ja koe

Näe ja koe

Elinvoimaa sieltä, missä tapahtuu! Naantali on meren, saariston, musiikin ja tapahtumien aurinkokaupunki, jonka sydämenä sykkii vanhan kaupungin tunnelmallinen vierassatama. Naantalissa on aina aikaa tanssille, taiteelle ja hauskanpidolle. Kerää muistoja, jotka jäävät elämään mieleesi.

Iltakuva saaristoon puiden latvojen välistä.

SAARISTO JA LUONTO

Naantalissa saaristo on lähellä ja helposti saavutettavissa. Pääset sinne Naantalin vanhasta kaupungista hetkessä. Naantali on osa Saariston Rengastietä, joka on suosittu matkailijoiden keskuudessa. Pieni Rengastie vie Rymättylästä Nauvoon ja on myös suosittu pyöräilyreitti. Lumoudu sinäkin saaristosta!

Aktiviteetteja saaristossa.

AKTIVITEETIT

Meidän avullamme löydät tekemistä lomallesi tai vapaa-aikaan. Täältä löydät parhaat tarinan arvoiset kokemukset ja elämykset Naantalissa.

NÄHTÄVYYDET

Viehättävä vanha kaupunki, presidentin kesäasunnon Kultarannan ihana puutarha, luostarihistorian vaiheet, kirkot… Naantalin, Suomen lomapääkaupungin nähtävyydet ovat vailla vertaa.

OPASTETUT 
KIERROKSET

Naantalissa vierailee vuosittain lukuisia ryhmämatkalaisia ja aurinkokaupunki tarjoaakin paljon tekemistä ryhmille. Historiallisesti rikas pikkukaupunki mahtavan Turun läheisyydessä on pullollaan uniikkeja käyntikohteita, elämyksellisiä opastuksia ja aitoja paikallisia makuja.