Ryhmämatka, Puutarha

Äl ny millä bussil tul, tul romanttisel höyrylaival

Meri, tarinat ja hyvä ruoka parhaassa seurassa! 

Ryhmäretki Turun saaristoon alkaa tunnelmallisella Turku–Naantali -risteilyllä Saaristomeren viimeisellä höyrylaivalla, s/s Ukkopekalla. Keittolounas saaristolaisleivän ja tyrnivoin kera sekä kahvi ja kahvileipä nautitaan merimatkalla. Mukava ohjelma jatkuu Kultarannan puutarhassa, jossa oppaana toimii kaikkia presidenttejä palvellut sympaattinen Mamselli Kupiainen, jolta saattaa vahingossa lipsahtaa salaisuus jos toinenkin. Faktaa ja fiktiota yhdistelevän opaskierros on mieleenpainuva tapa tutustua Suomen ykköspuutarhaan.

Opastetut kierrokset tehdään kävellen. Kultarantaan siirrytään ryhmän omalla bussilla. Retken kesto on noin 4 tuntia ja se voidaan toteuttaa Höyrylaiva s/s Ukkopekan liikennöintikauden aikataulun mukaan. Kesäkaudella puutarha on suljettu maanantaisin.

Höyrylaivalla saaristoon ja Kultarannan puutarha ryhmille

Tämä retki sopii merellisistä ja hauskoista ryhmäohjelmista kiinnostuneille porukoille, joilla on pilke silmäkulmassa ja hymy herkässä. Hauskalla ryhmäretkellä saaristoon ja Naantaliin nautitaan hyvästä ruoasta ja iloisesta tunnelmasta. Höyrylaivamatka saariston aalloilla on ikimuistoinen tapa maakravuille kokea aitoja saaristolaiselämyksiä. Mamselli Kupiaisen esittelemä Kultarannan puutarha jää ryhmän mieleen pitkäksi aikaa!

Suihkulähde ja sininen allas. Ympärillä Kultarannan puutarha ja kaksi matkailijaa. Taustalla Kultarannan kivilinna, jonka tornissa liehuu Suomen lippu.

Esimerkki retken aikataulusta

Retken kesto n. 3.5-4 tuntia.

Klo 11.00-12.45 Risteily Turusta Naantaliin s/s Ukkopekan kyydissä
Klo 13.15-13.30 siirtyminen ryhmän bussilla Kultarantaan
Klo 13.45-14.30 Opastettu kävelykierros Kultarannan puutarhassa max. 30 henkilön ryhmissä (lähdöt 15 minuutin välein, kierroksen kesto 45 minuuttia)

Äl ny millä bussil tul, tul romanttisel höyrylaival -ryhmäretken hinta

Arkisin (ti–la) alk. 49 €/hlö

Hinta kun voimassa ryhmässä on vähintään 30 maksavaa osallistujaa. Tällöin matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta.

Hinta sisältää:

*Risteilyn Turku-Naantali
*Savukalakeittolounaan saaristolaisleivän ja tyrnivoin kera aluksella
*Kahvin ja kahvileivän aluksella
*Teemallisen opastuksen Kultarannan puutarhassa.