Ryhmämatka, Opastettu kierros ryhmille

Kantapään kautta menestykseen

Käsityön ystävien päiväretki villasukkien Naantaliin

Naantali oli aikoinaan kuuluisa sukistaan, joiden teon birgittalaisnunnat opettivat kaupunkilaisille. Hyvä oli, että opettivat, sillä luostaritoiminnan loputtua piskuinen merenrantakaupunki meinasi pyyhkiytyä kokonaan pois maailmankartalta. Sinnikkäät naantalilaiset, miehet ja naiset, alkoivat kutoa kuitenkin ahkerasti sukkia ja näin Naantali pelastui.

Kantapään kautta menestykseen -kierros kertoo, millaisia olivat Naantalin sukat ja miten niitä kudottiin, parhaimmillaan 25 000 paria vuodessa. Tähän Naantalin päiväretkeen kuuluu kahvihetki, jonka aikana Naantalin Aurinkoiset Sukkamatamit esittelevät toimintaansa. Sukkamatamit kutovat parhaillaan maailmanennätyssukkaa ja tavoitteena on saada sukka Guinnesien ennätysten kirjaan.

Erinomainen ryhmäretki Naatnaliin kädentaidoista kiinnostuneille. Tämä retki sopii myös loistavasti esimerkiksi käsityökerhojen sokkoretkeksi!

Kantapään kautta menestykseen -retken hinta

Alk. 30 €/hlö

Hinta voimassa kun ryhmässä 30 maksavaa osallistujaa. Tällöin matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta.

Hinta sisältää teemallisen opastetun kierroksen vanhassa kaupungissa, Naantalin Aurinkoisten Sukkamatamien toiminnan esittelyn ja kahvin ja makean kahvileivän. 

Retki voidaan toteuttaa ympäri vuoden maanantaista lauantaihin ja sen kesto on noin 2,5 tuntia. Mahdollisuus ostaa sukkia matkamuistoksi ennakkotilauksesta.