Ryhmämatka, Merelle ja saaristoon, Nähtävyydet, Opastettu kierros ryhmille

Luokkaretket Naantalissa

Luokkaretkikohde 1: Opastettu kierros Naantalissa

Naantalin on erinomainen opintokohde historiansa ja kulttuuristen nähtävyyksiensä ansiosta. Luostarikaupungin historia, romantiikka, kylpylä ja ihmiset ovat kaikki osa Naantalin lähes 600 vuotiasta tarinaa. Luokkaretkellä Naantalisa opastetutn kierroksen kesto on tunti ja kävelykierros opastetaan suomeksi. Kysy myös yhdistelmäopastuksia esim. Kultaranta ja Naantalin vanha kaupunki.

Tämä retki sopii luokkaretkeläisille, jotka etsivät opettavaista tekemistä opintoretkelle ja ovat kiinnostuneet Naantalin päänähtävyyksistä sekä kulttuurista.

Opastetun kierroksen hinta:

Alk. 98 €/opas 

(suosittelemme enintään noin 30 opastettavaa nuorta opasta kohden)

Luokkaretkikohde 2: Kummitteleeko Naantalin vanhassa kaupungissa?

Luokkaretki Naantalissa alkaa lounaalla, minkä jälkeen lähdetään Kummituskierrokselle vanhaan kaupunkiin. Faktaa ja fiktiota sisältävän kierroksen päätteeksi opas johdattaa ryhmän Wanha Naantali Kauppaan ja kauppias esittelee Titanic-näyttelyn pienelle ryhmälle kerrallaan. Vierailun jälkeen jaetaan pienet yllätyslahjat.

Tämä luokkaretki Naantalissa sopii reippaille ja historiasta kiinnostuneille retkeläisille. Naantalin vanhan kaupungin Kummituskierros sopii sisällöltään alakouluikäisille.

Kummituskierroksen hinta

Alk. 25 €/lapsi 

Kun ryhmäläiset alle 12v, kun ryhmässä vähintään 20 osallistujaa

Alk. 33 €/nuori 

Kun ryhmäläiset 12v tai yli, kun ryhmässä 20 vähintään osallistujaa

Hinta sisältää:
  • buffetlounas
  • teemaopastus Naantalin vanhassa kaupungissa (1h)
  • yllätyslahja lapsille

Kaksi opettajaa/valvojaa pääsevät mukaan kierrokselle veloituksetta.

Luokkaretkipaketti 3: Risto Räppääjä elokuvien jalanjäljillä

Tervetuloa tutustumaan hauskojen Risto Räppääjä –elokuvien ihan oikeisiin kuvauspaikkoihin ja etsimään samalla kadonnutta Alpo-kissaa Naantalin jännittäviltä kaduilta ja kujilta (kesto 1 tunti). Ohjelma päättyy Naantalin Museon pihalle ja lisämaksusta Hiilolan kiinteistöön tutustuminen.

Tämä luokkaretkipaketti Naantalissa sopii elokuvista ja ajankohtaisista tapahtumista kiinnostuneille luokkaretkeläisille.

Risto Räppääjä -kierroksen hinta

Alk. 25 €/lapsi 

Kun ryhmäläiset alle 12v, kun ryhmässä vähintään 20 osallistujaa (ryhmän maksimikoko 25 lasta)

Hinta sisältää:
  • Risto Räppääjä -kierros
  • buffetlounas

Kaksi opettajaa/valvojaa pääsevät mukaan kierrokselle veloituksetta.

Luokkaretkikohde 4: Elämyksiä purjelaivalla kauniissa saaristossa

Luokkaretki tai leirikoulu perinnepurjelaivalla tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea unohtumattomia hetkiä aidolla purjelaivalla Naantalin saaristossa. Purjehduksesta voi tehdä opintomatkan, sillä nuorilla on mahdollisuus osallistua halutessaan purjehtimiseen ja navigointiin henkilökunnan opastuksella.

Luokaretki voidaan toteuttaa päiväretkenä Naantaliin tai vaikkapa kolmen vuorokauden leirikouluna. Luokkaretkeen mahdollista yhdistää opastettu kävelykierros Naantalin vanhassa kaupungissa tai Kultarannan puutarhassa.

Tämä luokkaretki sopii saaristosta ja purjehduselämyksestä kiinnostuneille retkeläisille.

Purjelaivaretken hinta

Alk. 70 €/henkilö

Hinta voimassa kun ryhmässä vähintään 30 osallistujaa

Matkapakettien esimerkkihinnat ovat arvonlisäverollisia ryhmähintoja. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Palvelumaksumme on 15€ / lasku.