Ryhmämatka, Draamaa

Mannerheim-monologi Louhisaaressa ryhmille

C.G.E. Mannerheim palaa Louhisaareen

Varaa ryhmällesi elämys Louhisaaren kartanoon! Huippusuositun monologin lisäesitykset ovat nyt myynnissä.

Louhisaaren kartanolinnassa tapahtuu, kun itse C.G.E. Mannerheim palaa lapsuudenkotiinsa. Eletään marraskuun 6. päivää vuonna 1944 ja sotamarsalkka Mannerheim on paennut Louhisaaren linnaan odottamaan, että hänen kyytinsä saapuisi.

Mannerheim kuitenkin pelkää, että valvontakomissio ehtii kartanolle ensin ja hänet haettaisiin joko Venäjälle tai sitten sotasyyllisyysoikeudenkäyntiin. Mannerheim ei aio suostua kumpaankaan. Marsalkka tilaa myös ulkomaanpuhelun rakastetulleen kertoakseen että saattaa myöhästyä tapaamisesta. Valitettavasti kyydin järjestyminen ei vain oikein tunnu onnistuvan…

Pääroolissa nähdään Marskin mielenmaisemaa karismaattisesti ilmentävä valovoimainen Petri Rajala ja oivaltavasti Marskin vaiherikasta elämää syväluotaavan monologin on käsikirjoittanut Roope Lipasti. Monologin on ohjannut Teija Söderholm. Tuotanto yhteistyössä: Visit Naantali, Suomen kansallismuseo, Louhisaaren kartanolinna ja Naantalin Teatteri.

Louhisaaren kartanon julkisivu, valkoinen kolmikerroksinen barokkiarkkitehtuuria edustava kartano, edessä hiekkapiha ja sivulla sivurakennukset. Pilvetön taivas.

Esityspäivät 2021

la 4.9.2021
la 11.9.2021
la 18.9.2021
la 25.9.2021

Mannerheim-monologin ryhmähinnat

30 €/lippu

  • myynnissä oleviin näytöksiin

900 €/yksityisnäytös

  • yleisömäärä max. 30 hlöä/näytös

Hinta sisältää Mannerheim-monologin, Louhisaaren kartanolinnan sisäänpääsymaksun sekä Louhisaaren kartanon lyhyen kierroksen ilman opastusta. Kesto yhteensä n. 60 min.

Ei vapaita. Palvelumaksumme on 15 €/ryhmä. Muutokset mahdollisia.

Lisämaksusta Louhisaaren Kartanon Kahvilassa

  • Vorschmack 20 €/hlö
  • Lounas 15 €/hlö
  • Kahvi/tee ja kahvileipä alk. 5 €/hlö