Ryhmämatka, Puutarha

Naantalin vanha kaupunki ja Kultarannan puutarha

Koe Naantalin nähtävyydet ihastuttavalla päiväretkellä

Naantali on kaunis pieni kaupunki lähellä Turkua, aivan saariston syleilyssä. Naantalin tunnetuimmat ja suosituimmat nähtävyydet ovat loistelias Kultarannan puutarha ryhmille ja meren rannalla sijaitseva charmantti vanha kaupunki värikkäine puutaloineen. Varaa ryhmällesi opas päiväksi ja pääsette nauttimaan yksityiskierroksesta vanhan kaupungin kapeilla kujilla sekä presidentillisessä muotopuutarhassa. Ryhmäopastus Kultarannan puutarhassa on erikokoisten porukoiden suosikkijuttu Naantalissa! Tämä retkipaketti on loistava valinta ryhmille, jotka ovat tulossa ensimmäistä kertaa Naantaliin tai haluavat kokea Naantalin tärkeimmät nähtävyydet.

Pittoreskejä puutaloja ja Kultarannan puutarha ryhmille

Tällä päiväretkellä tutustutaan Naantalin päänähtävyyksiin opastetuilla kävelykierroksilla. Naantalin päiväretken aloittaa tervetulokahvit Naantalin vierasvenesataman merellisissä maisemissa, minkä jälkeen siirrytään ihastelemaan vanhan kaupungin idyllistä miljöötä. Opastuskierros jatkuu ryhmäopastuksella Kultarannan puutarhassa, jonka kukkaloistoon ja historiaan tutustutaan kävelykierroksella muotopuutarhan eri osissa. Kultarannan puutarha ryhmille onkin elämyksellinen ja presidentillinen tapa kokea suomalainen versio Versaillesin puutarhasta. Päivän kruunaa herkullinen lounas.

Naantalin vanha kaupunki ja Kultarannan puutarha -ryhmämatkan hinta

alk. 42 €/hlö 

Mitä hinta sisältää?

Esimerkki aikataulusta

Klo 10.30 Tervetulokahvit Naantalissa
Klo 11.00 Opastettu kävelykierros Naantalin vanhassa kaupungissa
Klo 12.30 Opastettu kävelykierros puutarhassa (enintään 30 henkilöä)
Klo 12.45 Opastettu kävelykierros puutarhassa (enintään 30 henkilöä)
Klo 13.45 Lounas

Naantalin vanha kaupunki ja Kultarannan puutarha -päiväretken hinta:

alk. 42 €/hlö  kun ryhmässä min. 35 osallistujaa. Hinta on voimassa touko-syyskuussa tiistaista lauantaihin (kesäkaudella puutarha on suljettu maanantaisin). Pyhähinta lasketaan erikseen.

Matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta kun ryhmässä on vähintään 35 maksavaa osallistujaa. Retken kesto on n. 5 tuntia. Tarkista hinta pienemmille ryhmille suoraan Visit Naantalista.

Naantalin vanha kaupunki ja Kultarannan puutarha -päiväretki sisältää

  • Opastuksen vanhassa kaupungissa (60 min) ja puutarhakierroksen Kultarannassa (45 min)
  • Lounaan ja tervetulokahvit suolaisella tai makealla kahvileivällä.
Suihkulähde ja sininen allas. Ympärillä Kultarannan puutarha ja kaksi matkailijaa. Taustalla Kultarannan kivilinna, jonka tornissa liehuu Suomen lippu.

Puutarhatietoutta ryhmille

Kultarannan pohjoispuolella sijaitseva puisto on säilytetty luonnontilassa, Kultarantaa ympäröivää saaristoluontoa luonteikkaasti kunnioittaen. Kultarannan alueella kasvihuoneita on noin 1000 neliömetriä ja niihin on pääsy ainoastaan henkilökunnalla. Puutarha tuottaa tasavallan presidentin talouteen niin kukat kuin vihanneksetkin ympäri vuoden. Opastetulla kävelykierroksella tutustutaan muotopuutarhan osaan nimeltä medaljonki. Kyseessä on ympyräreitti, joka on pituudeltaan n. 1,5 km ja aikaa sen kävelyyn oppaan seurassa on 45 minuuttia/ryhmä.