Ryhmämatka, Merelle ja saaristoon

Pieni rengastie ja Seilin saari päivässä

Bussiretki saaristoon ja Seilin houruinhuonelaitokselle

Tällä saariston bussiretkellä ryhmä kokee lumoavan saariston 120 kilometrin pituisella saariston pienellä rengastiellä. Päiväretken aikana koetaan saaristosiltojalossimatkojamaaseutumaisemia sekä Seilin historiallinen saari, jossa on toiminut aikoinaan leprasairaala ja houruinhuonelaitos. Paikallinen saaristo-opas on mukana koko saariston bussiretken ajan kertoen alueen mielenkiintoista historiaa ja tarinoita.

Seiliin matkustetaan Naantalin Hankan satamasta yhteysaluksella ja matkan aikana nautitaan kahvit aurinkokannella. Seilin saareen ryhmäkohteeseen tutustutaan opastetusti ja lounas nautitaan vanhassa parantolarakennuksessa sijaitsevassa ravintolassa. Bussiretki saaristossa jatkuu yhteysaluksella Nauvoon, jossa on aikaa tutustua rannan tarjontaan sekä nähtävyyksiin. Saariston bussimatka jatkuu kaartelevia maaseututeitä pitkin kohti Paraista. Mikäli aikaa jää, voidaan myös matkalla pysähtyä Sattmarkin tuvalla tai Paraisten kalkkikivilouhoksen näköalapaikalla.

Saariston päiväretki ryhmille

Sekä saariston pienen rengastien ryhmäretki että Seilin saari ryhmille tarjoavat päiväretkelle paljon tekemistä erikokoisille porukoille. Saaristoon onkin mukava piipahtaa päiväksi nauttimaan raikkaista saaristotuulista ja maistelemaan aitoja merellisiä makupaloja. Saariston mieleenpainuvat nähtävyydet sekä käyntikohteet löytyvät pienen rengastien varrella ja bussiretkellä saaristoon koko ryhmä viihtyy asiantuntevan oppaan seurassa. Seilin saari ryhmille on ikimuistoinen käyntikohde saaristossa omintakeisen synkän historiansa sekä kauniin saaristoidyllinsä ansiosta.

Vinkki! Pieni rengastie ja Seilin saari tarjoavat ryhmille myös ikimuistoisia yöpymismahdollisuuksia saaristossa, kysy lisää Visit Naantalin retkitiimiltä.

Tämä päiväretki sopii saaristosta kiinnostuneille ryhmille. Retki saaristoon ryhmän bussilla on helppo toteuttaa ja päivän aikana ehditään nähdä saariston upeimmat käyntikohteet hyvää ruokaa unohtamatta. Pieni rengastie ja Seilin saari ovat täydellinen päiväretkikohde, minkä aikana nähdään paljon saariston nähtävyyksiä. Paikallinen saaristo-opas pitää ryhmästä huolta ja merellisen retken jälkeen ollaan monta kokemusta rikkaampia. Huom! Retki ei sovi liikuntarajoitteisille.

Keltainen kaksikerroksinen parantolarakennus Seilissä. Ympräillä puistoa, taustalla sininen taivas.

Esimerkki ryhmämatkan aikataulusta

Klo 8.30 Saaristo-opas tulee kyytiin Raisiosta
Klo 9.40 Hämmärönsalmen lossi
Klo 10.20 Lauttamatka Hanka-Seili, matkan aikana nautitaan kahvi ja kahvileipä
Klo 10.50 Saapuminen Seilin saarelle, lounas saaren ravintolassa
Klo 14.20 Lauttamatka Seili-Nauvo
Klo 14.50 Saapuminen Nauvon ja tutustuminen pienvenesataman miljööseen
Klo 16.00 Matka jatkuu Paraisten ja Kaarinan kautta Turkuun
Klo 18.00 Saapuminen Turkuun

Pieni rengastie ja Seilin saari päivässä -ryhmäretken hinta

alk. 69 €/hlö

Hinta voimassa kun ryhmässä min. 35 osallistujaa. Hinta on voimassa maanantaista lauantaihin. Retki toteutettavissa kesäkaudella lautan liikennöidessä. Pyhähinta lasketaan erikseen.

Matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta kun ryhmässä on vähintään 35 maksavaa osallistujaa. Retken kesto on n. 10 tuntia. Muutokset mahdollisia

Pieni Rengastie ja Seilin saari -päiväretken hinta sisältää:

*Saaristo-oppaan palvelut koko retki päivän ajan (10 h)
*Kahvi/tee ja kahvileipä m/s Östernillä
*Henkilölipun sekä bussimaksun lauttavälillä Hanka-Seili sekä Seili-Nauvo
*Lounaan Seilin saaren ravintolassa
*Sisäänpääsymaksun sekä opastetun kierroksen Seilin saaren kirkossa sekä Seilin saarella.