Ryhmämatka, Puutarha

Presidenttien jalanjäljillä

Naantalin nähtävyydet – ja paljon muuta!

Naantali on Suomen kesäpääkaupunki, jossa kesävirka-asunnollaan viihtyy myös Suomen tasavallan presidentti. Suosituilla Naantalin ryhmämatkoilla tutustutaan paikkakunnan mielenkiintoiseen historiaan ja ainutlaatuisiin Naantalin nähtävyyksiin.

Presidenttien jalanjäljillä on erinomainen valinta, kun etsit tekemistä ryhmällesi ja haluat toteuttaa mukavan päiväretken ryhmällesi kiinnostavilla sisällöillä. Luvassa on kulttuuria, ryhmäretkien suosituimmat käyntikohteet ja tietenkin herkullista saaristoruokaa. Kaikki Naantalin ryhmämatkat varaat vaivattomasti Visit Naantalin kautta.

Päiväretken monipuolinen ohjelma

Ikimuistoinen tapa tutustua Naantaliin on varata ryhmälle retki, johon sisältyy opastetut kierrokset Kultarannan puutarhassa ja Louhisaaren kartanossa. Tämä ryhmäretki on suosikki kun etsitään mielenkiintoista koettavaa ja tekemistä ryhmälle Naantalissa.

Kultarannan upeassa muotopuutarhassa kävellään 45 minuutin pituinen reitti tutustuen 100 vuotiaan puutarhan eri osiin, patsaisiin ja paviljonkeihin sekä paikan presidentilliseen historiaan.

Puutarhakierroksen jälkeen nautitaan herkullinen lounas. Päivän toinen tutustumiskohde on hätkähdyttävän kaunis Louhisaaren kartano, joka on merkittävä Suomen nähtävyys. Maamme kartanoista kauneimpiin lukeutuva Louhisaari on ollut aikoinaan Flemingien ja Mannerheimin mahtisukujen omistuksessa.

Retken alkuun tai loppuun maistellaan makoisat kahvit suolaisen tai makean kahvileivän kera. Ryhmämatkan voi toteuttaa myös toiseen suuntaan.

Loistovalinta myös sokkomatkaksi!

Tämä retkipaketti sopii ryhmille, jotka ovat kiinnostuneita Suomen presidentillisestä historiasta ja merkittävistä käyntikohteista. Päiväretki ryhmälle presidenttien jalanjäljillä on myös loistovalinta sokkomatkaksi!

Askaisten sekä Naantalin nähtävyyksissä on omat kohdeoppaat ja opastetut kierrokset kohteissa tehdään kävellen. Louhisaaren kartanossa on paljon portaita, liikuntarajoitteiset matkailijat voivat tutustua kartanolinnaan virtuaalikierroksen avulla. Ryhmän päiväretken kesto on noin 5,5 tuntia ja se on toteutettavissa Kultarannan puutarhan ja Louhisaaren kartanolinnan aukioloaikojen puitteissa. Kultarannan kukkaloisto on parhaimmillaan loppukesällä. Sokkomatkana tämä retki tarjoaa mielenkiintoisia ja yllätyksellisiä sisältöjä – hyvää ruokaa unohtamatta!

Kultarannan puutarha on kesäkaudella suljettu maanantaisin.

Louhisaaren kartano puutarhan keskellä. Puiden välistä pilkottaa taivasta, jolla vaaleanpunaisia pilviä.

Esimerkki ryhmämatkan aikataulusta

Klo 10.30 Tervetulokahvit
Klo 11.10 Louhisaaren kartanolinnan opastettu kävelykierros porrastetusti max. 25 hlön ryhmissä (koronatilanne huomioiden, max 20 hlöä)
Klo 12.30 Lounas
Klo 14.30 Opastettu kävelykierros Kultarannan puutarhassa porrastetusti max. 30 hlön ryhmissä

tai

Klo 10.00 Opastettu kävelykierros Kultarannan puutarhassa porrastetusti max. 30 hlön ryhmissä
Klo 11.30 Lounas
Klo 13.40 Opastettu kävelykierros Louhisaaren kartanolinnassa porrastetusti max. 25 hlön ryhmissä (koronatilanne huomioiden, max 20 hlöä)
Klo 15.00 Päätöskahvit

Presidenttiemme jalanjäljillä -ryhmämatka

Hinta alk. 52 €/hlö

kun ryhmässä min. 35 osallistujaa. Hinta on voimassa touko-syyskuussa tiistaista lauantaihin (kesäkaudella Kultarannan puutarha on suljettu maanantaisin).

Matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta kun ryhmässä on vähintään 35 maksavaa osallistujaa.

Hinta sisältää Naantalin päänähtävyyden, Kultarannan puutarhan, opastetun kierroksen (45 min), Louhisaaren kartanon opastetun kierroksen (n. 40 min), lounaan seisovasta pöydästä, kahvi/tee ja kahvileipä.