Ryhmämatka, Nähtävyydet, Opastettu kierros ryhmille, Puutarha

Presidenttien puolisot – teemallinen kävelykierros

”Arvoisat presidenttien puolisot kutsuvat Teidät….

… kävelykierrokselle Kultarannan puutarhaan ja sen jälkeen nauttimaan kahvia sekä Ellen Svinhuvudin kakkua Naantalin vanhaan kaupunkiin. Tervetuloa!”

Presidenttien puolisot -kävelykierros

On aika siirtää katse maamme presidenteistä heidän puolisoihinsa ja kuulla tarinoita liittyen niin Kultarannan, Naantalin kuin Suomenkin historiaan. Keitä ovat nuo presidenttiemme vahvat tukijat ja millaisen roolin he ovat valinneet puolisonsa rinnalla? Tämä retki on loistava valinta ryhmille, jotka ovat jo kenties aiemmin käyneet Kultarannassa ja haluavat tutustua maamme ykköspuutarhaan erilaisesta näkökulmasta. Presidenttien puolisot -teemakierros sopii myös ensikertalaisille, kierroksella kävellään sama reitti puutarhassa kuin muillakin opastetuilla kierroksilla.

Kultarannan puutarha ryhmille on monen porukan retkipäivän kohokohta. Tähän ryhmäretkeen yhdistyy lisäksi makoisa kahvituokio Naantalin vanhan kaupungin idyllissä.

Presidenttien puolisot valokeilassa

Presidenttien puolisot -ryhmäretkellä tutustutaan Kultarannan puutarhaan kävellen ja nautitaan Naantalin vanhan kaupungin sekä vierasvenesataman tunnelmasta. Opastetulla teemakierroksella Kultarannan puutarhassa kuullaan mm. kuka puolisoista suunnitteli omat pukunsa ja kuka oppi ajamaan autoa Naantalissa. Suomalaiset ovat tunnettuja vahvuudestaan ja sisukkuudestaan ja tämä ilmentyy erinomaisesti värikkäässä joukossa maamme ensimmäisiä puolisoita. Opastuksen jälkeen ryhmä siirtyy Naantalin vanhan kaupungin rantaan nauttimaan kahvista ja Ellen Svinhuvudin kakusta. Opas kertoo lisää tarinoita Kultarannan ja Naantalin sekä presidenttien puolisoiden historiasta kahvittelun lomassa.

Kultarannan kukkaloisto on parhaimmillaan loppukesällä. Kultarannan puutarha on suljettu maanantaisin.

Joukko Kultarannnan puutarhan opastukselle osallistuvia asiakkaita. Keltaisia kukkia etualalla, puiston puita taustalla. Aurinkoinen päivä ja iloinen tunnelma.

Esimerkki retken aikataulusta

10.00-10.45 Presidenttiemme puolisot -ryhmäopastus Kultarannan puutarhassa
11.15-12.30 Kahvihetki Ellen Svinhuvudin -kakulla, opas jatkaa tarinointia

Presidenttien puolisot -teemakierroksen hinta

Hinta 19 €/henkilö 

Hinta voimassa kun ryhmässä 30 maksavaa osallistujaa, arkisin tiistaista lauantaihin, touko-syyskuussa. Tällöin matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät veloituksetta mukaan.

Hinta sisältää suomenkielisen oppaan palvelut (2,5 h), teemallisen kävelykierroksen Kultarannan puutarhassa sekä kahvin/teen ja Ellen Svinhuvudin kakkua.

Kultarannan puutarhassa yhden ryhmän maksimihenkilömäärä on 30 osallistujaa. Mikäli määrä ylittyy, ryhmälle varataan puutarhaan kaksi opasta.