Ryhmämatka, Merelle ja saaristoon

Seili − kirottujen sielujen saari

Ryhmämatka Seilin saarelle – sopii myös sokkoretkeksi saaristoon

Ryhmämatka Seilin saarelle, joka on tunnettu upeasta saaristoluonnostaan sekä synkästä historiastaan, on ikimuistoinen kokemus maailman kauneimmassa saaristossaBussimatkan aikana saaristossa ryhmä nousee yhteysalus m/s Östernin kyytiin Naantalin Rymättylän Hankan satamasta ja kulkee läpi sykähdyttävien merimaisemien kohti Seiliä. Sokkoretkenä toteutettaessa merimatka ja saaristotuulet ovat olleet monelle ryhmälle iloinen yllätys.

Kaunis saaristoidylli vastaanottaa ryhmämatkalaiset saariston sydämeen. Seilin saaren rauhassa lepäävät niin postilaituri, vanhat parantolarakennukset kuin ainutlaatuinen puukirkko pysäyttävine kirkkomaineen.

Seilin saari saariston ryhmämatkakohteena on vertaansa vailla

Ryhmämatkan aikana tutustutaan opastetusti Seilin saareen sekä Seilin kirkkoon ja nautitaan lounas vanhassa parantolarakennuksessa. Saaren ihmiskohtalot ja menneisyyden kaiut ovat läsnä koko retken ajan. Omatoimista aikaa saarella on reilu tunti ennen paluuta mantereelle yhteysaluksella. 

Tämä retki sopii saaristosta ja sen historiasta kiinnostuneille ryhmille. Tämän ryhmämatkan voi myös kätevästi toteuttaa sokkoretkenä. Mieleenpainuva ryhmäkohde saaristossa on jäänyt monen porukan mieleen yhtenä parhaista yllätysmatkoista!

Huomioitavaa on, että Seilin saaren tietot ovat hiekkateitä ja käveltävää on useita satoja metrejä päivän aikana. Ryhmämatka Seiliin ei siis sovellu liikuntarajoitteisille. Kysy vaihtoehtoisia saaristoretkiä ryhmille suoraan Visit Naantalista.

Punainen venevaja ja harmaa laituri. Merta ympärillä, pilvetön sininen taivas.

Esimerkki aikataulusta

Retken kesto n. 9-10 tuntia

Klo 8.30 Lähtö Naantalista
Klo 9.40 Hämmärönsalmen lossi
Klo 10.20 Lauttamatka Hanka-Seili, matkan aikana nautitaan kahvi ja kahvileipä
Klo 10.50 Saapuminen Seilin saarelle, lounas saaren ravintolassa
Klo 10.50-15.55 Seilissä (esim. 13-14 lounas, 14-15.30 opastettu kierros)
Klo 15.55-16.25 Seili-Hanka
Klo 16.25-17.15 Hanka-Naantalin vanha kaupunki
Klo 17.15- Vapaata aikaa Naantalissa

Seili – kirottujen sielujen saari -retken hinta

Alk. 49 €/hlö

Hinta voimassa kun ryhmässä min. 10 osallistujaa. Hinta on voimassa maanantaista sunnuntaihin. Retki toteutettavissa kesäkaudella lautan liikennöidessä.

Matkanjohtaja ja kuljettaja pääsevät mukaan veloituksetta kun ryhmässä on vähintään 35 maksavaa osallistujaa. Retken kesto on n. 10 tuntia. Muutokset mahdollisia.

Päiväretken hinta sisältää:
  • menopaluu risteilyn yhteisalus Östernillä
  • kahvin ja kahvileivän yhteysaluksella
  • sisäänpääsymaksun ja opastuksen Seilin kirkossa ja saarella
  • seisova pöytä -lounaan

Lisämaksusta: Saaristo-opas mukana koko matkan ajan