Ryhmämatka, Draamaa, Kartanot, Kokous, Merelle ja saaristoon, Museot, Nähtävyydet, Opastettu kierros ryhmille, Puutarha, Vihreä valinta

Tervetuloa ryhmäretkelle Naantaliin!

Naantali on kiva retkikohde kaikenkokoisille ryhmille

Naantalissa vierailee vuosittain lukuisia ryhmämatkalaisia ja aurinkaupunki tarjoaakin paljon tekemistä ryhmille. Historiallisesti rikas pikkukaupunki mahtavan Turun läheisyydessä on pullollaan uniikkeja käyntikohteita, elämyksellisiä opastuksia ja aitoja paikallisia makuja.

Naantalissa olet jo saaristossa – Naantalin ryhmäretkellä pääset helposti saarihyppelylle Pienelle tai Suurelle Rengastielle. Saaristolaivat liikennöivät Naantalista Ahvenanmaalle ja Ruotsiin päivittäin.

Naantalissa on paljon uutta – paitsi vanha kaupunki!

Oletko jo päässyt tunnelmoimaan ihastuttavilla pikkukujilla ja aistimaan vanhan luostarikaupungin elämänmenoa?

Kun mietit ryhmälle tekemistä Naantalin ryhmämatkat takaavat kesän huippuhetket 

Vanhan kaupungin ja luostarikirkon lisäksi ryhmäretkeläisten suosikkikohteita Naantalissa ovat Kultarannan puutarha, Louhisaaren kartanolinna Askaisissa, Höyrylaiva Ukkopekan risteilyt ja Seilin saari.

On hyvä pitää myös mielessä, että muut saariston ryhmäretkikohteet ovat aivan nurkan takana ja Naantalin kesä on täynnä mielenkiintoisia paikallisia tapahtumia kun mietit ikimuistoista tekemistä ryhmälle Naantalissa ja saaristossa.

Inspiroivia ryhmäretki-ideoita Visit Naantalista

Kun mietit ryhmälle tekemistä Naantalista, tutustu ensimmäiseksi Visit Naantalin ryhmämatkaesitteeseen ja ole yhteydessä niin voimme yhdessä suunnitella juuri teidän ryhmällenne sopivan kokonaisuuden.

Suosittelemme lämpimästi useamman päivän ryhmämatkaa, jolloin yöpyminen järjestyy vaikkapa ihanan Naantalin Kylpylän tai saaristoluonnon keskellä sijaitsevan Kultaranta Resortin majoitustiloissa. Pienemmät ryhmät voivat kysyä myös elämyksellistä majoitusta Naantalin vanhan kaupungin puutalomiljöössä.

Voit myös täyttää Visit Naantalin tarjouspyyntö-lomakkeen ja me otamme sinuun yhteyttä retki-ideoiden tiimoilta.

Lisää Naantalin kokous- ja retkivaihtoehtoja. Tutustu myös Naantalin ryhmäretki-ideoihin nettisivuillamme Kultarannan puutarha ja muut retkikohteetTarinoiden vanha kaupunki, kirkot ja kartanotRyhmäretket saaristoon ja Teatteria, tarinoita ja kulttuurielämyksiä -osioissa.

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot