Näe ja koe, Aktiviteetti, Risteily, Saaristokohde

Höyrylaiva s/s Ukkopekan Naantali-risteilyt

Höyrylaiva s/s Ukkopekka

Tahdotko kokea maailman viimeisimmän romanttisen keksinnön? Astu oikeaan höyrylaivaan ja nauti aidosta saaristotunnelmasta.

Naantali-Turku-Naantali -risteilyt kesäkaudella tiistaista lauantaihin

Kesäajan päiväristeilyt risteillään vanhaa höyrylaivareittiä Turusta Naantaliin ja Naantalista Turkuun kerran päivässä. Tänä kesänä Ukkopekka jää kahdeksi tunniksi Naantaliin, jotta risteilijät pääsevät nauttimaan kesäisestä Naantalista.

Matkan aikana on mahdollista nauttia risteilylounas, joka tarjoillaan noin tunti lähdön jälkeen. Risteilylounas kannattaa tilata ennakkoon. Lounaaksi on tarjolla klassinen kalakeitto sekä maukasta kasvis- ja kanakeittoa. Lounaaseen sisältyy myös saaristolaisleipää sekä vesi ja kahvi. Ukkopekalla on täydet anniskeluoikeudet.

Pyydämme viranomaisten rajoitusten vuoksi ennakkovarauksia risteilyyn ja ruokailuun verkkokaupasta tai puh 02 5153300 tai www.ukkopekka.fi. Mikäli tilaa on, pilettejä saa myös Naantalin Matkailusta ja laivalta ennen lähtöä. Seuraathan ajantasaistettuja tietoja Ukkopekan nettisivuilta.

Lippujen hinnat

Hinnat meno / meno-paluu

28 €/32 € /aikuinen

14 €/16 € /lapsi (3-12 v.)

84 €/96 € /perhelippu (2 aik.+ max 3 lasta)

Lisämaksusta

Risteilylounas 12,90€, lapset 6,45€

Muistathan, että polkupyörän saa mukaan kyytiin veloituksetta!

Naantali-Turku-Naantali -risteilyt 

Risteilyt tiistaista lauantaihin 12.6-14.8.2021

Risteilyaikataulu:

Turku – Naantaliklo 11-13
Pysähdys Naantalissaklo 13-15
Naantali-Turkuklo 15-17

Loistokarin iltaristeilyt Turusta

Kesäiltaisin risteillään Turusta lumoavat illallisristeilyt Loistokarin laituritansseihin. Illallisristeilyssä yhdistyvät onnistuneen kesäillan ainekset: Hyvä saaristolainen ruoka savukaloineen ja grilliherkkuineen, musiikki ja tanssi. Laiva on lastattu jäljittelemättömällä tunnelmalla ja iloisilla ihmisillä!

Risteilylippu sisältää risteilyn, elävää musiikkia, laituritanssit Loistokarilla, pöytävarauksen ylä- tai pääkannen salongista ja Loistokarin saaristolaisruuan.