Näe ja koe, Aktiviteetti, Nähtävyys, Opastettu kierros, Teemakierros, Tapahtumat

Kultarannan puutarhan taidekierros

Veistosnäyttely Kultarannan puutarhassa

Kultarannan puutarhan taidekierroksella tutustutaan oppaan johdolla Alfred Kordelinin säätiön yhdessä Tasavallan Presidentin kanslian kanssa järjestämään taideteosnäyttelyyn Kultarannan muotopuutarhan alueella.

Kultarannan puutarha on tunnettu kukka- ja arkkitehtuuriloistostaan ja muotopuutarha eri osineen onkin kuin pienois-Versaillers. Alkuperäinen suunnitelma puutarhasta oli tehdä Kultarannasta taidepuisto ja tarkkuus näkyykin 100-vuotiaan puutarhan muodoissa ja arkkitehtuurissa. Kultarannan puutarhan taidekierrokselle tutustutaan muotopuutarhan veistostaiteeseen ja kesän veistosnäyttelyyn. 

Kultarannan puutarhan kaikki opastetut kierrokset noudattelevat samaa reittiä, mutta taidekierroksella tutustutaan veistosnäyttelyn yksityiskohtiin tarkemmin. Erikoiskierros sopii erityisen hyvin taiteen ja arkkitehtuurin ystäville ja siihen pystyy kätevästi yhdistämään myös puutarhakierroksen, joka alkaa teemakierroksen jälkeen.

Ajankohdat ja liput

Perjantaisin 2.7.-13.8.2021 klo 13.00-14.00. Opastus vain suomeksi.

13 €/aikuinen

5 €/lapsi 4–14 v.

Huom! Myös alle 4-vuotiaalle on varattava paikka kierrokselle.

Kierros kestää 45 minuuttia ja sen aikana liikutaan oppaan seurassa. Puutarhan kukkaloistosta ja arkkitehtuurista kiinnostuneiden on mahdollista jatkaa puutarhan esittelykierrokselle (erillinen maksu). Molemmat kierrokset kulkevat samaa reittiä.

Kierros voidaan toteuttaa esteettömästi. Lemmikkieläinten tuominen puutarhaan on kielletty opaskoiria lukuunottamatta.

Huom! Maksimiosallistujamäärä kierrokselle on 30 hlöä. 

• Ethän osallistu kierrokselle sairaana tai mikäli lähipiirissäsi on ollut koronavirustartuntoja
• Noudatathan kierroksella turvavälejä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta
• Lipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta
• Huom! Ryhmät voivat varata Visit Naantalin kautta yksityisopastuksen puutarhaan. Varaukset Visit Naantali p. 02 435 9800 tai ryhmat@visitnaantali.com.

Ryhmävaraukset Kultarannan puutarhaan

Ryhmien on mahdollista varata Kultarannan puutarhaan yksityisopastus Visit Naantalin kautta. Mahdollisia lähtöaikoja ja teema-aiheita on useita, kysy vaihtoehtoja. Kultarannan puutarha on kiinni talvikaudella sekä maanantaisin.

Lisätiedot ja varaukset Visit Naantalista p. 02 435 9800 tai ryhmat@visitnaantali.com.