Etusivu, Suosittelemme, Näe ja koe, Aktiviteetti, Retki, Saaristokohde, Tapahtumat

Saarihyppely -retki pienelle rengastielle | 3 ajankohtaa

Saarihyppely pienelle rengastiellä ilman omaa autoa

Bussikuljetuksella ja yhteysaluksella pääset kätevästi päiväksi saaristoon.

Charter- sekä paikallisbussilla, yhteisaluksella ja purjelaivalla toteutettavilla päiväretkillä koetaan lumoava saaristo 120 km pituisella Pienellä Rengastiellä. Nämä kolme retkivaihtoehtoa ovat täydellinen valinta matkailijoille, joilla ei ole omaa autoa ja jotka haluavat tutustua saaristoon ympäristöystävällisellä tavalla. 

Retken aikana koetaan komeita saaristosiltoja, lystikkäitä lossimatkoja sekä aitoja saariston maaseutumaisemia. Paikallinen saaristo-opas on mukana 19.6. lähdöllä Turusta Nauvoon asti viihdyttäen matkantekoa mielenkiintoisilla tarinoilla sekä historiatiedoilla. Nauvossa on mahdollisuus tutustua viihtyisän vierasvenesataman putiikkeihin, kahviloihin ja maistella kesäterassien tarjontaa ennen paluumatkaa.

Joustavaa retkeilyä pienellä rengastiellä

Saarihyppely -retki on loistava valinta itsenäiselle matkailijalle. Retkestä saa tehtyä oman näköisensä, sillä kyydistä on mahdollista hypätä pois vaikkapa Seilin historiallisella saarella tai jäädä Nauvon idylliseen saaristomiljööseen pidemmäksikin aikaa.
Tällä saaristoretkellä on mahdollista kokea kaikki saariston parhaat ominaisuudet. Nauti siis kesäkaupunkien kuhinasta, saarielämästä, kulttuuri- ja ruokaelämyksistä sekä saaristoluonnon tarjoamista nautinnoista.

Saarihyppely-retki on hauska seikkailu pienellä rengastiellä, varaa paikkasi pian!

Saarihyppely-retket kesällä 2021

Kesäkuussa 19.6.

Lähtö Turusta klo 11.00 Naantalin kautta Hankaan, josta yhteysaluksella Nauvoon (vapaa-aikaa 2h), mistä omatoimisesti paikallisbussilla Turkuun, opas mukana Nauvoon saakka.

49€/hlö

Heinäkuussa 29.7.

Lähtö Turusta klo 08.00 Naantalin kautta Hankaan, josta yhteysaluksella Seiliin (opastus Seilissä ja vapaa-aikaa 4h), mistä matka takaisin Naantaliin purjelaiva Ingalililla.

79€/hlö

Elokuussa 12.8.

Lähtö Turusta klo 08.00 Naantalin kautta Hankaa, josta yhteysalus Seilii (vapaa-aikaa 2h), Seilistä sama alus Nauvoon, jossa vapaa-aikaa, paluu vesibussilla tai paikallisbussilla.

79€/hlö

Osta liput retkelle

Jokaisen lähdön tarkempi bussiaikataulu löytyy, kun klikkaat lähdön auki.


 

Turvallisuus epidemia-aikana

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä ohjelmiemme aikana. Otathan mukaasi oman kasvomaskin.

Turvavälit ja jonotus
Pyydämme jokaista osallistujaa kiinnittämään turvaväleihin tarkkaa omaa huomiota hyvässä hengessä muiden osallistujien kanssa erityisesti siirtymissä paikasta toiseen.

Huomioithan turvavälin (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa. Tilausajobussissa on tilaa, joten valitsethan paikkasi niin että muihin jää etäisyyttä. Henkilökunta auttaa tarvittaessa.

Käsihygienia
Käsidesiä on saatavilla tilausajobussissa – käytäthän sitä. Yskithän/ aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. 

Huomiothan, että onnistunut retki vaatii niin henkilökunnan kuin osallistujien yhteistyötä. Ethän siis osallistu retkelle mikäli sinulla tai lähipiirissäsi on todettu tartunta tai sinulla on siihen viittaavia oireita.

Ohjelmiin osallistuminen – suunnittelu

Turvallinen lippujen ostaminen:

Ostamalla lippusi etukäteen Visit Naantalin verkkokaupasta sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti myyntipisteessämme. Huomioithan, että retken alkaessa ei ole lipunmyyntiä vaan kaikki varaukset tehdään ennakkoon.

Kun varaat ja ostat lippuja, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Tämä on tärkeää, jotta voimme tavoittaa sinut tarvittaessa. Lisäksi mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi meidän on tärkeää tietää, ketä esityksissämme kulloinkin on.

Visit Naantalin toimiston lipunmyyntipiste:

Mikäli haluat asioida toimistollamme, palvelemme osoitteessa Nunnakatu 2, 21100 Naantali maanantaista perjantaihin 9-16.30.

Toimistollamme on saatavilla käsidesiä ja kassalla on pleksilasi. Käytähän mahdollisuuksien mukaan korttimaksua.

Lisätietoa:

Visit Naantali, Nunnakatu 2, 21100 Naantali

Tarkista aukioloaikamme osoitteesta www.visitnaantali.com, puh. 02 435 9800, info@visitnaantali.com