Näe ja koe, Aktiviteetti, Opastettu kierros, Teemakierros, Tapahtumat, Lasten tapahtuma

”Seuratkaa Unikekoa!” -lasten seikkailu

Osallistava kierros Naantalin Kirkkopuiston ympäristössä

Jos bongaat kesällä Naantalin kirkkopuiston ympäristössä henkilön Marimekon raitayöpuvussa ja (hellettä uhmaten) vaaleanpunaisissa Reinoissa, se on opas Visit Naantalin kesän hauskalta lasten kierrokselta, jolla hypitään lasten ja lapsenmielisten kanssa iloisesti aikakaudelta toiselle.

Kierroksella poiketaan ainakin keskiaikaisen luostarin yrttipuutarhaan ja 1800-luvun kylpylän takapihalle maistelemaan terveysvettä. Ja tietysti Unikeonpäivän karnevaaliperinteen mukaisesti myös hieman meluamme.

Viime aikoina on myös unikeon saumurit surisseet, sillä kierroksella lapsille jaettavat unikekomyssyt ovat naantalilaista omaa tuotantoa.

Tietoa kierroksesta:

Naantalin Unikeko on aamu-uninen, mutta oikein veikeä hahmo, joka opastaa lapset perheineen pirteänä Kirkkopuiston ympäristöön.

Osallistavalla ja iloisella kävelykierroksella tutustutaan lapsia kiinnostaviin arvoituksiin, kohteisiin ja ihmeisiin.  Lasten ikäsuosistus kierrokselle 5-10 -vuotta. Opastus vain suomeksi.

Lapset vanhempineen ovat tervetulleita kierrokselle, mutta omatoiminen lapsi voi osallistua kierrokselle myös ilman vanhempaa. Kaikilla kierroksilla on kaksi opasta ja lapset pitävät kiinni opastusnarusta.

Kaikki kierroksella olevat toiminnalliset esineet puhdistetaan hyvin kierrosten välissä ja turhaa kontaktin ottamista sekä koskettelua kierroksen aikana vältetään.

Harmaahupparinen lapsi, jolla päässä puna-valkoraidallinen myssy, jossa lukee Unikeko.

Ajankohdat ja liput

Keskiviikkoisin 30.6.-28.7.2021 klo 16-17

15 €/lapsi

10 €/aikuinen

Lapsen hinta sisältää veikeän käsinommellun Unikekomyssyn. Lasten ikäsuositus kierrokselle on 5-10 vuotta.

Kierros voidaan toteuttaa esteettömästi.