Vinkit shoppailijan Naantaliin

Idyllinen Naantali lifestyle-matkailijan unelmakohde

Naantali tarjoaa täydellisen sekoituksen pienen puutalokaupungin tunnelmaa, suorastaan välimerellistä fiilistä, maku- ja kulttuurielämyksiä.

Naantalin vanhasta kaupungista ja keskustan ympäristöstä löydät ihastuttavat erikoisputiikit. Naantalissa kannattaakin sukeltaa tutkimusretkelle putiikkien maailmaan ja löytää aidosti ainutlaatuiset matkamuistot, sisustustuotteet, vaatteet sekä asusteet kesän juhliin sekä kotiin.

Tässä vinkit shoppailijalle Naantaliin:

Naantalin keskustan kivijalkamyymälöiden laadukas tarjonta

Naantali tunnetaan vanhasta kaupungistaan mutta shoppailukäynnillä kannattaa ehdottomasti poikkea myös idyllisen pienen kaupungin keskustaan. Tullikatu, Uolevi Raaden katu, Tuulensuunkatu sekä Henrikinkadut ympäristöineen ovat täplitettynä laadukkailla erikoisliikkeillä.

Vaateliikkeiden ystävien kannattaa tutustua ainakin Vaateliike Muotikulma Krisseenkenkäkauppa Diva’s Shoesiin sekä laatuvaatedivari Pikku-PariisiinSisustusliike Living Deauville on aivan omassa kategoriassaan kauniilla sisustustuotteillaan ja lahjatavaroillaan. Kurkkaa Instagramista Living Deauvillen -tili. Keskustan kaduilta löydät myös luontaistuotteetvanhan tavaran kaupan ja valokuvaamon, silmälasit, suutaripalvelut, apteekin, kukkakaupan. Romanttinen Naantali voi innoittaa myös vierailun kulta- ja kelloliike Naantalin Hopeapajaan, jonka upeat hopeakorut tuovat hohtoa asuun kuin asuun.

Shoppailun lomassa on hyvä ottaa aikaa itselleen. Varaa aika Naantalin laadukkaista kampaamoista, hierontapalvelusta, jalkahoitolasta tai Le Sorellen kauneuskeskuksesta.

Naantalin vanhan kaupungin kiehtovat putiikit ovat pullollaan aarteita

Naantalin vanha kaupunki kukoistaa kesällä ja ihanien kesäputiikkisen sekä pop-myymälöiden syövereissä vierähtää helposti aikaa useampikin hetki.

Mannerheiminkatu on Naantalin vanhan kaupungin pääkatu, joka halkoo värikästä puutalokaupunginosaa. Kadun varrellla jo pienen nähtävyyden maineessa paistatteleva Wanha Naantali Kauppa on pysähdyksen arvoinen paikka. Putiikin syövereistä löytyvät hauskat lahjatavarat, keräilyesineet, sisustustuotteet, vanhan ajan makeiset, limonaadit ja jopa pieni Titanic-aiheinen näyttely! Wanha Naantali Kauppa on auki päivittäin kesäkaudella sekä kauden ulkopuolella ajoittain viikonloppuisin (mm. joulusesonki). Tarkista tarkemmat aukioloajat Wanha Naantali Kaupan nettisivuilta.

Putiikki Roosasta ja Suvi Shopista (auki kesäkaudella) löydät kauniita vaatteita ja asusteita. Putiikki Roosa on avoinna vuoden ympäri ja Suvi Shop puolestaan kesäkaudella. Molemmat ovat vierailemisen arvoisia putiikkeja muotitietoiselle shoppailijalle.

Taiteen ystäville Kristiina TurtosenPentti PullisenHeta Saarelaisen ja Sinikka Söderlundin galleriat sekä työhuoneet saattavat intouttaa taideostoksille, piipahda siis myös niissä! Pienen matkan päässä Tuulensuunkadulla löytyy myös Pentti Koivikon galleria. Naantalin Taidehuoneella pääset ihastelemaan vaihtuvia näyttelyitä pitkin vuotta, lisää tietoa heidän nettisivuillaan.

Muumiystäviä ilahduttaa myös Mannerheiminkadulla sijaitseva Muumimyymälä. Putiikki on auki Muumimaailman aukioloaikojen puitteissa.

Naantalin rannan Tuulensuoja-nimisessä puutalossa sijaitsee myös kaksi ihastuttavaa myymälää. Tarja Ritari Design -putiikista talon ullakolta löydät kauniita sisustustekstiilejä, kankaanpainotöitä, aitoja hamam-tuotteita, hopeakoruja sekä muita design-sisustustuotteita. Alakerrassa sijaitseva Unikeko Shop -puolestaan on mahtava pysäkki, josta löytyy monenlaista lahjatavaraa, merellistä ja naantalimaista sisustustuotetta, herkkuja sekä tuoksuvia kynttilöitä.

Naantalin Kaivohuoneen alakerrassa sijaitseva OHOI!-shop sekä Naantalin Vierasvenesataman vastaanottorakennuksessa sijaitseva myymälä ovat meri- ja purjehdusaiheisten tuotteiden faneille.