Näe ja koe, Aktiviteetti, Nähtävyys

Emma Teatteri

Ainutlaatuinen teatterimiljöö Kailon saaressa

Emma Teatteri sijaitsee luonnonkauniissa Kailon saaressa Naantalin vanhan kaupungin edustalla, noin 16 kilometrin päässä Turusta. Raikas merellisyys on Naantalissa aina läsnä, eikä sovi unohtaa sitä kuuluisaa Naantalin aurinkoa, joka kauniina kesäiltoina hellii teatterikävijöitä lämmöllään. Saarelle vie viehättävä kävelysilta Naantalin vanhan kaupungin rannasta, jota pitkin on mukava käyskennellä kohti Emma Teatteria.

Samanlaista kesäteatterimiljöötä tuskin löydät muualta! Naantaliin pääset kätevästi niin autolla, bussilla kuin veneelläkin. Upea katettu ulkoilmateatteri on päiväsaikaan Muumimaailman käytössä ja toimii iltaisin kesäteatterina aikuisille. Esityksen jälkeen voit jäädä nauttimaan iloisesta kesäillasta joissakin Naantalin rannan viihtyisistä ravintoloista.

Emma Teatterin esitykset tuotetaan yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa.

Emma Teatterin katsomo ja lava ylhäältä päin, katsomo on tyhjä.

Liput ja varaukset

39 Askelta ensi-ilta 4.6.2021

Lippuvaraukset www.lippu.fi tai Lippupisteen myyntipisteistä.

Ryhmät ja aitovaraukset suoraan Emma Teatterista tai Visit Naantalista.

Kesällä 2021

Peribrittiläinen dekkarikomedia – Oh dear, mikä farssi!

Väärä mies, viileä nainen, musta brittihuumori – ja hurjin takaa-ajo, joka Emma Teatterin lavalla on kuunaan nähty! Tämän vuoden must see -kesäkomedia on itsensä Alfred Hitchcockin kuuluisaksi tekemä vakoojafarssi 39 askelta.

Nostalginen dekkarikomedia sysää katsojat Englannin ylämaille keskelle hurjaa takaa-ajotarinaa, jossa mies pakenee tekaistua murhasyytöstä. Oh, dear! Pakomatkalla kierroksia lisää junassa kohdattu vaaleaverikkö. Onnistuuko päähenkilömme todistamaan syyttömyytensä, paljastamaan mitä 39 askelta tarkoittaa ja löytämään rakkauden? Huumori on luonnollisesti mustaa, niin kuin huolella haudutettu Earl Gray -tee. Keitos nautitaan katetun ulkoilmateatterin katveessa kauniilla Kailon saarella. Takuulla time well spent.

Parhaana komedianakin palkitun näytelmän ohjaa sutjakkaasti rullaavien seikkailujen mestari Mikko Kouki. Ja iloksenne voimme todeta, että yes, indeed, yleisön rakastamat Emma-veteraanit Miska Kaukonen ja Tom Petäjä nähdään jälleen näyttämöllä. Pääroolissa huhkii Don Juanista ja Taru sormusten herrasta tuttu ja tanssimallakin koko kansan hurmannut Hannes Suominen. Yleisön yllättää komediadebyyttinsä tekevä Elviira Kujala. Kesäkomedia on tuttuun tapaan Emma Teatterin ja Turun Kaupunginteatterin yhteistuotanto.

Varmista paikkasi kesän hauskimpaan teatteriesitykseen ja varaa lippusi heti. Emmassa nähdään!

Ryhmät ja aitiot

Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintolamme sekä aukion tarjoilupisteet palvelevat teatterimme ryhmäasiakkaita ennen esitystä ja väliajalla: tule teatteri-illalliselle ennen näytelmää ja vältä väliajalla jonottaminen tilaamalla väliaikatarjoilut kätevästi ennakkoon.

Ryhmävaraukset Emma Teatterin myyntipalvelusta 025111104 / info@emmateatteri.fi

Illallinen ennen esitystä

Illallinen sisältää teatterilipun ja ennen näytöstä tarjoiltavan herkullisen buffetruokailun. Liput teatteri-illalliselle voi varata Emman ryhmämyyntipalvelun kautta.

Teatteri-illallinen tarjoillaan klo 18.00–19.00 välisenä aikana. Avaamme ravintolamme tasan klo 18.00.

Teatteribuffet Mamman Keittiöllä ennen esitystä 

Ennakkoon tilattavat väliaikatarjoilut

Puoliaikojen välissä ei tarvitse olla kuivin suin ja tyhjin vatsoin. Varaa tarjottavat väliajalle ennakkoon ja välty jonottamiselta.

Väliaikapaketit

Aitiopaketit

Kun haluat seurata näytelmää parhailta paikoilta ja arvostat omaa rauhaa, valitse Emma Teatterin aitiopaikka. Ylellisyyttä arvostavan 16- ja 20 -paikkaiset aitiot sijaitsevat katsomon yläreunassa. Aitiot on mahdollista yhdistää yhdeksi isoksi aitioksi, jolloin mukaan mahtuu yhteensä 36 henkilöä. Tule hauskuutettavaksi kaveri- tai yritysporukalla aitioon!

Aitioihin on mahdollisuus tilata erikseen aitiovieraillemme suunniteltu menu. Aitiovaraus voidaan tehdä minimissään 10 hengelle.

Luksuspaketti 99 € / hlö

Luksuspaketti sisältää ennen esitystä tarjoiltavan teatteri-illallisen. Teatteri-illallinen katetaan teatteriravintolaamme tuntia ennen esitystä ja illallisen jälkeen aitiohin siirryttyänne tarjoilemme kuohuvat. Väliajalla aitioihin tarjoillaan leivoskahvit. Lämmitetty aitio yhdistettynä hykerryttävään näytelmään on luksusta parhaimmillaan.

Luksuspaketin illallismenu

Teatteribuffet Mamman Keittiöllä ennen esitystä

Aitiossa lasillinen kuohuviiniä ennen esityksen alkua

Väliajalla aitiossa

VIP-paketti 89 € / hlö

VIP-aitiopaketissa tilaisuuden alussa kohotetaan kravattisolmua hölläävä tervetuliaismalja ja nautitaan herkullisesta tarjoilusta ennen esitystä. Katamme tarjottavat aitioon. Väliajalla tarjoilemme aitioon kahvit makean herkun kera.

VIP-paketin illallismenu:

Ruokailu aitiossa ennen esitystä

Tervetulomaljaksi lasillinen kuohuviiniä

Väliajalla aitiossa        

Omaa rauhaa juhlahumussa -paketti 69 € / hlö

Peruspaketti on yksityisyyden, ylellisyyden ja oman rauhan puolesta liputtavan valinta. Paketti sisältää teatterilipun ja aition ryhmille. Aitiopaikkalaisena muun muassa kuljet omasta sisäänkäynnistä ja seuraat näytelmää lämmitetyn aition pehmusteluilta penkeiltä. Samalla aitioemäntä huolehtii viihtyvyydestäsi koko teatteri-illan ajan.

Kaikkiin aitiopaketteihin sisältyy

Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.