Herkuttelupaikat, Lähialue ja saaristo, Ravintola, Majoitus, Vierasvenesatama, Näe ja koe, Lähialue, Saaristokohde

Kultaranta Marina

Tule viihtymään ainutlaatuiseen Kultaranta Marinaan

Kultaranta Resortin ainutlaatuinen koti- ja vierasvenesatama tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden veneilijöille ja suojaisa satama soveltuu kaikenkokoisille purje- ja moottoriveneille. Satamamaksun vuorokausihinta on 33 euroa ja sen voit maksaa joko marinan Bar Porhoon tai kävelymatkan päässä sijaitsevaan Kultaranta Resortin vastaanottoon. Hintaan kuuluu vesi ja sähkö sekä pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuus. Satamassa on jätepiste ja septitankin tyhjennysmahdollisuus.

Satamassa on anniskeluoikeuksin varusteltu Bar Porho, jonka säävarauksella avoinna olevalta meriterassilta saat myös virvokkeita, jäätelöä ja pientä purtavaa viettäessäsi kesäpäivää luonnonhiekkaisella uimarannalla. Marinan näköalasaunaa on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön 80 euron tuntihintaan. Saunan laiturilta on mukava pulahtaa vilvoittavaan mereen.

Bar Porhosta voit vuokrata aukioloaikojen puitteissa veneitä, vesiskoottereita ja sup-lautoja. Kotimaista keramiikkaa voit ostaa Ankkuroidu pop up kesäkaupasta. Kultaranta Marinasta on lyhyt venematka Naantalin lumoavaan vanhaan kaupunkiin ja Kultaranta Resortin laaja palvelutarjonta hotelleineen ja ravintoloineen sekä aktiviteetti- ja hyvinvointipalveluineen on noin 800 metrin kävelymatkan päässä.

Tarkista Bar Porhon aukioloajat Facebookista.