Hyvinvointi, Näe ja koe, Shoppailu

Kuppari-Hanna

Sauna ja perinnehoitoja Naantalin Livonsaarella

Puulämmitteinen sauna, käsinveistetyt hirsiseinät ja saariston leppoisa tunnelma johdattakoot sinut ja ystäväsi lempeään kohtaamiseen perinnehoitojen ja suomalaisen kansanlääkintäkulttuurin äärellä.

Kuppari-Hanna tarjoaa perinteistä kuppausta, rentouttavaa hierontaa, jäsenkorjausta ja akupunktiota tunnelmallisessa ympäristössä, saariston pienen rengastien varrella. Kuppaushygienia on viety huippuunsa ja kansanparantajille tyypillisesti vaalin eettisiä periaatteita ihmisten kohtaamisessa. Joskus saatan myös yllättää saunojan tammi- tai katajavihdalla. Voit valita lyhyemmän hoitohetken tai varata 2-5 hlön ryhmällesi puolikkaan päivän virvokkeiden, välipalan ja keittolounaan kera.

Korugalleria & Folkore-taide

Käsinveistetty hirsirakennus veistoksineen on jo itsessään taide-elämys. Lisäksi tiloissa on esillä korugalleria, jonka ainekset ovat paikallisista riistaeläinten luista sarvista ja puun juurista. Astuessasi sisään, et voi olla huomaamatta jylhiä puusta muotoiltuja pyrografia-teoksia folklore-kuvastolla. Vuonna 2016 Finpron Visit Finland  palkitsi Kuppari-Hannan yhtenä FinRelax-tähtituotteena, edustamaan suomalaista kansanparannuskulttuuria ja edistämään matkailijoiden syvällisiä kulttuurielämyksiä. Lämpimästi tervetuloa!