Herkuttelupaikat, Kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Louhisaaren kartanon kahvila

Suosittu lounaskahvila ja ryhmäkohde Askaisissa

Louhisaaren kartanon kahvila sijaitsee arvokkaassa kulttuuriympäristössä Louhisaaren linnan naapurissa. Kahvilassa on katettuna lounaspöytä klo 12-15. Arkisin lounaspöydästä löytyy salaattipöytä, lämmin ruoka, jälkiruoka sekä kahvi. Sunnuntaisin on juhlavampi varsinaissuomalainen pitopöytä. Juhlavan pöydän kruunaa herkullinen marenkimarjakakku.

Louhisaarella on oma juomansa mustaviinimarjan lehdistä valmistettu perinnejuoma. Louhisaaren juoma on valmistettu Mannerheimin äidin ohjeella. Kartanon kahvila itse valmistaa juoman ja sitä voi tulla nauttimaan laseittain tai ostaa pullon kotiin.

Tarjolla on myös maistuvia leivonnaisia kahvin ja teen kera. Leivonnaiset valmistetaan kahvilassa itse. Pullat ja munkit ovat vakiotarjottavia, mutta lisäksi löytyy vaihteleva valikoima herkullisia kakkuja, piirakoita, pitsoja, sämpylöitä ja voileipiä.

Lisäksi kahvilasta löytyy pieni lahjatavaranurkkaus. Kahvilan lankojen rinnalle on tullut paljon uusia tuotteita. Lahjatavaranurkkauksessa voit tehdä yllättäviä löytöjä esimerkiksi kodin sisustukseen.

Pihapiirissä on maatilamajoitusta kesä-elokuun aikana. Majoitustoimintaa on vanhassa renkituvassa, jossa on yhteiskäytössä wc- ja suihkutilat. Lisäksi käytössä on uudempi keltainen talo, josta löytyy tarvittavat mukavuudet. Majoitusvaraukset ja –kyselyt voit tehdä puhelimitse tai sähköpostilla.
Louhisaaren kartanon kahvila on avoinna äitienpäivästä elokuun loppuun klo 10.30-17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Tervetuloa tutustumaan!