Herkuttelupaikat, Kahvila, Lähialue ja saaristo, Ravintola, Majoitus, Vierasvenesatama

Merimaskun Rantamakasiini

Merellinen ravintola Saariston Rengastien varrella

Ravintola Rantamakasiini sijaitsee Naantalin saaristossa rengastien varrella ja meille on helppo tulla niin veneellä, autolla, kuin polkupyörälläkin. Listalta löytyvät hampurilaiset, pitsat, salaatit ja saariston erikoisherkut. Tervetuloa tutustumaan uusittuun menuun kesäkuussa 2021!

Lisäksi laajasta juomavalikoimasta löytyy myös pienpanimoiden tuotteita. Puhtaan lähiruoan tarjoaminen on Ravintola Rantamakasiinille kunnia-asia. 

Yksityistilaisuudet Ravintola Rantamakasiinissa

Rantamakasiini tarjoaa hyvät puitteet syntymäpäivien, häiden ja muiden juhlien pitämiseen. Rantamakasiinin kahvila-ravintola Merimaskussa on avoinna kesäisin. Katso ajankohtaiset tiedot Facebook Merimaskun Rantamakasiini tai www.rantamakasiini.fi

Kahvilasta saat pienet eväät, virkistävät juomat ja jäätelöt. Ravintolasta löydät burgerit, pitsat ja salaatit, joissa maistat lähituottajien raaka-aineet. Ravintolassamme on kattava ja laadukas viini- ja olutvalikoima.​

Ravintolasta saat ostettua mukaasi mietoja, alle 5,5 % juomia.

Tervetuloa aistimaan saariston tunnelmaa Rantamakasiiniin!

Suomen ensimmäinen Vene Drive In -Satamaravintola Merimaskussa

Drive In -ravintola toimii kuten mikä tahansa muukin drive in -ravintola, mutta sinne tullaan veneellä. Ruuan voi ottaa mukaansa tai nauttia veneessä laiturissa. Tilaaminen tapahtuu puhelimella, joko etukäteen tai vasta rannassa, eli asiakkaan ei tarvitse poistua veneestään lainkaan.