Etusivu, Suosittelemme, Näe ja koe, Aktiviteetti, Nähtävyys

Muumimaailma

Muumimaailman kesä 2021

Muumimaailma on Tove Janssonin rakastetuille tarinoille perustuva teemapuisto aivan Naantalin vanhan kaupungin edustalla. Muumitalon viisi kerrosta odottavat tutkimista ja Muumilaaksosta löytyvät myös luontopolut, joiden varrelta löytyy kaikenmoista jännittävää.. Teatteri Emman ohjelmistossa on Muumipeikko ja kadonnut helmi. Myös Pikku Estradilla mukaansa tempaavia esityksiä ja Niiskun Keksintöpuistossa nukketeatteria.

Uusi kesä tuo tullessaan monenmoista uutta ja hauskaa! Noita on rakentanut ja osaksi taikonut itselleen entistä hulppemman talon, jonne voi nyt astella sisään ja tutkia mitä kaikkea Noidan talosta löytyykään. Ainakin (muumi)maailman hienoin luutakokoelma. Hemulikin on päättänyt uudistaa puutarhaansa ja tuloksena on upea kukkapenkki. Pääset auttamaan Hemulia kastelupuuhissa!

Muumimaailman oma ravintola Mamman Keittiö on uudistunut ja sisältä löytyy jokaisen makuun sopiva soppi. Jos Hattivatit ovat mieleesi niin istahda lounaalle Hattivatti-pöytään tai vaikka Niiskuneidin salonkiin.

Muista ladata Muumimaailman sovellus sovelluskaupastasi ja liity Muumimaailman Perhetutuksi. Perhetuttuna voit sovelluksessa rekisteröityä ja saat käyttöösi jännittävät Taikaelämykset. Taikarannekkeella voit koskettaa simpukkatauluja Muumitalossa, Niiskun Keksintöpuistossa sekä Noidan talossa. Perhetuttuna saat myös kivoja etuja paikan päällä ja voit ostaa ruuat ennakkoon.

Herkkuttelupaikkoja on useita Mamman Keittiöstä Niiskun Perunatehtaaseen unohtamatta Pikku Myyn Namua. Nipsun Putiikista ja vanhan kaupungin Muumimyymälästä löytyvät ihanimmat muumituotteet mukaan kotimatkalle. Vanhan kauungin puolella on myös Eriskummallinen kahvila ja teehuone maukkaine leivoksineen.

Lippujen hinnat

Alk. 31€ / hlö verkosta

Alk. 35€ / hlö portilta

Alle 2v. ilmainen sisäänpääsy.

Muumimaailman aukioloajat 2021

12.6.-30.6. klo 11-17
1.7.-8.8. klo 10-17.30
9.8.-22.8. klo 11-17

Osta liput Muumimaailmaan aina edullisemmin netistä!