Hyvinvointi, Majoitus, Hotelli, Vierasvenesatama

Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä

Palveluiltaan ja puitteiltaan Suomen parhaana palkittu hotelli (World Travel Awards 2019 ja 2020) on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka muodostavat tasokkaat kylpyläpalvelut, hotelli-, ravintola-, hoito- ja kokouspalvelut keskustan läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Rantaa pitkin on lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin, nähtävyyksiin ja Muumimaailmaan.

Tervetuloa viihtymään Suomen parhaaseen hotelliin

Uudistuneessa Naantalin Kylpylässä vanhan kylpyläkaupungin perinteet on tuotu tyylikkäästi tähän päivään. Tervetuloa nauttimaan lämpimistä altaista, hemmottelevista hoidoista ja suussa sulavista herkuista merellisessä ympäristössä.

Kylpylän sydän on valoisa sauna- ja allasosasto. Rentoudu porealtaan lämmössä, tunnelmoi roomalaisen altaan tähtikupolin alla ja vetreydy hierovissa vesisuihkuissa. Kaiken kruunaa lämmin ulkoallas, jonne voit uida suoraan sisätiloista viettämään aurinkoista päivää tai tunnelmallista iltaa merimaisemissa.

Vastaremontoiduissa, tilavissa huoneissa viihdyt varmasti. Laadukkaat sängyt ja tyynymenun vaihtoehdot varmistavat makoista unet. Ylelliset sviitit ja lomahuoneistot tuovat luksusta arkeen ja tarjoavat juuri oikeat puitteet ikimuistoiseen juhlaan. Kylpylästä löydät myös lemmikkihuoneet sekä ihanat, Muumi-teemaiset satuhuoneet, jotka ovat varsinkin lasten suosikkeja.

Parasta aikaa yhdessä

Kylpyläkulttuuriin kuuluu ehdottomasti rentoutuminen päästä varpaisiin. Naantalin Kylpylän ainutlaatuinen hoitovalikoima sisältää niin hieronnat, kylvyt kuin kauneushoidotkin. Parihoitohuoneessa voit jakaa rentouttavan kokemuksen yhdessä rakkaasi tai ystäväsi kanssa. Kauneushoitolan valikoimaan kuuluvat myös uudistavat anti-age-hoidot.

Hyvinvointia tarjoaa myös Kylpylän uusi kuntokeskus OLOFitness. Avara ja moderni kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, urheiluhieronta ja muut wellness-palvelut takaavat virkistävän loman.

Kylpylä on myös kulinaristin kohde. Kylpylän ravintoloissa pääset makumatkalle vuoden jokaisena päivänä.  Chaîne de Rôtisseurs -kilvin palkittu, tyylikäs Le Soleil yhdistelee puhtaita makuja skandinaaviseen tapaan. Suomen ainoa Thai Select -sertifikaatilla palkittu, värikäs ja innovatiivinen Thai Garden tarjoaa autenttisia Aasian makuja. Terveiset Italiasta tuo Bistro Rucola – rentoa yhdessäoloa ja aitoja italialaisia makuja. Keski-Eurooppalaista kahvilatunnelmaa Kylpylään luo Café Roma & Brasserie, jossa pääset nauttimaan oman leipomon uunituoreista makeista, upeista jäätelöannoksista ja brasserie-menun herkuista.

Promenade Boutiquesta löydät merkkivaatteet, korut ja lahjatavarat. Viihteen pariin astelet suoraan huoneestasi – Kylpylällä viihdyt mm. pianomusiikin, tanssin, karaoken ja huippuartistien parissa.