Herkuttelupaikat, Lähialue ja saaristo, Ravintola

Ravintola Kultaranta

Kultaranta Resortin ravintola

Kultaranta Resortin Klubirakennuksessa sijaitseva Ravintola Kultaranta isoine näköalaterasseineen ja anniskeluoikeuksineen tarjoaa hyvät puitteet nauttia lomasta kotimaassa. Keittiömme loihtii herkulliset aamiaiset ja lounaat niin perheille, golfareille kuin kokousvieraillekin. Kauttamme voit tilata myös catering-palvelun ja järjestää onnistuneen juhlan kotona.

Kahvilatuotteita vitriinistä

Ravintolasta voit ostaa täytettyjä reissumiehiä ja omassa keittiössä tehtyjä kolmioleipiä, nakkeja ja hot dogeja talon omalla sinapilla sekä pientä suolaista ja makeaa. Vitamiinivedet, jäätelöt, olut, siideri, viini ja muut virvoittavat juomat viilentävät kuumana kesäpäivänä.

Aamiainen on päivän tärkein ateria

Maukas aamiainen tarjoillaan majoitusasiakkaillemme kesäkaudella päivittäin klo 8.00–10.00. Vaikka et majoittuisikaan hotellissamme, voit ostaa aamiaisen 15 euron hintaan. Lapset nauttivat päivän tärkeimmän aterian puoleen hintaan. Aamiainen tarjoillaan lautastarjoiluna tai buffetina, riippuen majoittuvien asiakkaiden määrästä.

Maukas lounas lisää energiaa päivääsi

Päivittäin vaihtuva buffetlounas tarjoillaan golfkauden aikana klo 11.00–15.00 ja se sisältää runsaan salaattipöydän, leivän ja levitteen, päivän keiton ja lämpimän ruoan sekä veden, kahvin / teen ja pienen makean.