Shoppailu

Tarja Ritari Design Shop & Työhuone

Tunnelmallinen ullakkomyymälä Naantalin vanhassa kaupungissa

Tarja Ritari Design Shop on idyllinen ullakkomyymälä Naantalin vanhassa kaupungissa.

Tarja Ritari-Andersson suunnittelee ja valmistaa uniikkeja, pellavaisia sisustustekstiilejä. Tästä sisustuskaupasta löytyy Tarjan omista mallistoista mm. sisustustyynyt, pyyhkeet, kaitaliinat, servetit sekä leikkuulaudat ja tarjottimet. Materiaalina Tarja käyttää erilaisia, kauniita pellavakankaita, kierrätyspuuvillaa sekä luomulampaantaljaa. Käsinpainetuista sisustystyynyistä ja keittöpyyhkeistä löytyy myös Naantali-aiheinen painokuvio. Tuotteita on myös mahdollista tilata asiakkaan mittojen mukaan.

Shopin sisäänkäynti on suojellun Tuulensuojan talon (rakennettu 1879 kansakouluksi) sisäpihan porstuasta eli umpikuistilta, jossa voit ihailla vanhoja, vinoruutuisia ikkunoita. Shopissa, talon ullakkotiloissa taas voit ihastella remonteissa näkyviin jätettyjä tukihirsiä ja perinteisiä vinoneliö haukkaikkunoita. Tarjan työhuoneen ikkunasta on näkymät idylliseen Naantalin vanhaan kaupunkiin ja rantaan. Nämä ihastuttavat maisemat inspiroivat uusien mallistojen suunnittelussa. Shopin puolelta voi myös kurkistaa tuonne Tarjan valoisaan, inspiroivaan työhuoneeseen.

Tervetuloa ihastelemaan Naantalin vanhaa kaupunkia ja Tarja Ritari Design Shoppia!

Ainutlaatuisia sisustustuotteita

Sisustusliikkeessä on myynnissä myös muita huolella valittuja sisustustuotteita Tarjan omien pellavaisten sisustustekstiilien lisäksi:

  • Aurinkokorun upeat hopeakorut ovat naantalilaisen kultasepän Jouko Tuomiston designia.
  • Suuri valikoima laadukkaita Linan hamam-pyyhkeitä ja suosittuja, ohuita kylpytakkeja.
  • Muita sisustus- ja lahjatuotteita mm. tyylikkäät, täysin valkoiset muumi-figuurit.