Majoitus, Leirintäalue

Villan tila

Idyllinen leirintäalue Luonnonmaan saarella

Naantalin Campingin ylläpitämä Villan tilan leirintäalue sijaitsee Luonnonmaan saarella, vain kuuden kilometrin päässä Naantalin keskustan camping-alueesta. Viihtyisällä leirintäalueella on runsaasti matkailuajoneuvopaikkoja, isoja kausipaikkoja sekä Sinisorsa– ja Keltahemppo-viikkomökit.

Villan tila tarjoaa rauhallisen ympäristön maaseudun ja saariston rauhaa arvostavalle matkailijalle. 

Villan tilan kausipaikat

Villan tilan maalaisidyllinen caravan-alue tarjoaa kausipaikkalaisille huoletonta rentoutumista luonnon helmassa ilman työvelvoitteita.

Villan tilalla huolehditaan, että kausipaikkalaiset saavat nauttia vapaa-ajastaan rauhallisessa ympäristössä. Paikat ovat reilun kokoisia ja osin puiden sekä pensaiden reunustamia, mikä mahdollistaa poikkeusolojen aikana riittävien turvavälien pitämisen. Alueella kausipaikkalaisten käytössä on grillikota, sauna, huoltorakennus, kemiallisen wc:n tyhjennys ja Villan tilan upea uimapaikka.

Villan tila toivottaaa kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan alueeseen ja toivottavasti myös kausipaikkalaisiksi!

Villan tilan kausipaikkojen tiedustelu sähköpostilla Naantali Campingista camping@visitnaantali.com tai puhelimitse p. 02 435 0855. Ajankohtaista tietoa ja leirintäalueinfoa Naantalin Campingin nettisivuilla.

Naantalin Campingin varaus- ja peruutusehdot ovat luettavissa Naantalin Campingin nettisivuilla.

Sinisorsa- ja Keltahemppo -viikkomökit

Omaa rauhaa ja upeaa maisemaa arvostavalle matkailijalle Keltahemppo ja Sinisorsa tarjoavat täydellisen vaihtoehdon lomailuun saaristossa.

Huom! Mökit eivät sijaitse sijaitse Naantali Campingin alueella vaan Luonnonmaan saarella noin 7 kilometrin päässä keskustasta.

Lue lisää ja tee varaukset Sinisorsan ja Keltahempon mökkeihin Naantalin Campingin onlinevaraamossa.

Sinisorsan viikkomökki

Sinisorsassa on kahdeksan vuodetta. Porakaivovesi saatavissa mökin seinässä olevasta hanasta. Mökin lähellä on siisti ulkokäymälä. Omaa rauhaa ja upeaa maisemaa arvostavalle matkailijalle Sinisorsa tarjoaa täydellisen vaihtoehdon.

Vihreä mökki kalliolla, edessä puukeinu. Mäntyjen takaa pilkottaa meri.

Keltahempon viikkomökki

Naantalin Luonnonmaalla sijaitseva, 1950-luvulla rakennettu Keltahemppo majoittaa mukavasti pienen perheen tai kaksi pariskuntaa. Makuuhuoneessa parivuode ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Porakaivovesi saatavissa mökin seinässä olevasta hanasta. Mökin lähellä on siisti ulkokäymälä. 

Vihreä mökki metsän keskellä, punainen katto ja saderänni.