Shoppailu

Wanha Naantali Kauppa

Nostalgisia matkamuistoja ja lahjoja Naantalissa

Runsas valikoima postikortteja ja -merkkejä, lahjatavaraa, matkamuistoja, wanhan ajan karamelleja ja limonaadia ja nostalgisia joulukoristeita. Kauppa on myös DISNEY-, Marilyn ja Elvis-keräilijöiden ehdoton “must” Naantalissa käydessä!

NostalgiaShopilla on verkkokaupan lisäksi kaksi myymälää, joista Wanha Naantali Kauppa Naantalissa on perustettu v.1998 ja Wanha Turku Kauppa Turun kauppahallissa v.2003 alkaen. NostalgaShopin tavoitteena on löytää myytäväksi tuotteita, jotka ovat nostalgisia ja joista tulee hyvälle mielelle.

Pienen Titanic näyttelyn vitriinissä White Star Linen kolme lautasta ja teekuppeja. Keskimmäinen lautaunen on sinivalkoisia ja kukkakoristeellisia.

Pieni Titanic -näyttely

Wanha Naantali Kaupassa voi tutustua pieneen Titanic -näyttelyyn. Kaupan vitriinissä on nähtävissä upeita Titanic -aiheisia keräilyesineitä. 

Osa keräilyesineistä ovat kopioita/replikaatteja tavaroista, joita on ollut Titanicin neitsytmatkalla ja osa tuotteista ovat olleet mukana viimeisimmässä Titanic -elokuvassa rekvisiittana, jossa esiintyivät Leonardo diCaprio ja Kate Winslet.

Joitakin Titanic -aiheisia tuotteita on myös myynnissä niin myymälässä kuin nettikaupassakin www.nostalgiashop.fi. Titanic -näyttely on jatkuva eli avoinna aina kun myymäläkin.

Avoinna myös tilauksesta ryhmille ja yksityisille.

Tervetuloa tutustumaan!

Wanha Naantali kaupan aukioloajat

Kesällä joka päivä klo 11-16.
Keskikesällä klo 10-18
Joulukuussa 22.12 asti päivittäin klo 11-16